Τελευταία ενημέρωση 09:30, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πρόγραμμα αποθεραπείας και spa ακολούθησαν σήμερα το πρωί οι περισσότεροι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν χθες στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ετικέτες

Μεγαλεία για τον Πίτου Γκαρσια στην Κορέα.

Ετικέτες

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος η απόκτηση των Μαραγκουδάκη και Κότσικου που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ20 καθώς ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες διαδικασίες.

Το επίσημο δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Δύο μετεγγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου. Συγκεκριμένα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη προστέθηκαν οι:

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ  (γεννηθείς το 1998) ελεύθερος από την Κ20 του Πλατανιά, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΟΤΣΙΚΟΣ (γεννηθείς το 1999), με μετεγγραφή από τον ΠΑΟ Ρουφ, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Η ΠΑΕ Ατρόμητου ευχαριστεί τη διοίκηση του Ρουφ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Θόδωρο Κουνάδη για την συνεργασία.

Ετικέτες

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δείχνει να πιάνει ο Ατρόμητο μετά την αποχώρηση του Κοσμίν Ματέι που πήρε μεταγραφή στην τουρκική Γκιτζερμπιρλιγκί.

Ο Ρουμάνος άσος λίγους μήνες μετά τον ερχομό του στο Περιστέρι έφερε λεφτά στο ταμείο της ομάδας αποδεικνύοντας ότι πράγματι είχε μεταπωλητική αξία δικαιώνοντας τον σύλλογο που τον έφερε από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Από την άλλη πλευρά άμεσα ωφελημένος βγαίνει μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λημνιός, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έδειξε ο Δέλλας στα δύο φιλικά παιχνίδια που ακολούθησαν την αποχώρηση του Ματέι.

Τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και χθες με τον Πανιώνιο ο Ληνιός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα γεγονός που φανερώνει την πρόθεση του Δέλλα να τον καθιερώσει και να τον κάνει βασικό στέλεχος.

Ο Κολοσσός το έχει δείξει άλλωστε ότι του αρέσει να εμπιστεύεται νέα παιδιά και αυτό θα κάνει με τον 18 χρονο Λημνιός (αυτός και αν έχει μεταπωλητική αξία).

Κάτι που ικανοποιεί και τους φιλάθλους οι οποίοι θέλουν και δικαιολογημένα παίκτες από τα σπλάχνα του Ατρόμητου να καθιερώνονται στην βασική ενδεκάδα.

Ετικέτες

Το τρίτο ολυμπιακό μετάλλιο θα χαρισει σήμερα στη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ευχόμαστε φυσικά να είναι το χρυσό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που ανήκει στην Ειρήνη Περιστερίου θα αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων που είναι προγραμματισμένος για  τις 20.00 και οι ευχές των 11 εκ. Ελλήνων τπον συνοδεύουν.

Στις 8 το βράδυ όλοι παρακολουθούμε την προσπάθεια του Λευτέρη!

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας