Τελευταία ενημέρωση 00:13, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας της, εξέδωσε η Άμιλλα Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή 19/8 και ώρα 19:30 στο γήπεδο ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ειναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας !

Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και εν συνέχεια θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κ. Σώκου και των συνεργατών του".

Ετικέτες

Την σεζόν 1981-82 όταν ο Ατρόμητος με πολλά οικονομικά προβλήματα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και από τότε δεν ορθοπόδησε ποτέ μέχρι το 2005,  η τότε διοίκηση έδωσε τη εντολή στον Κώστα Τσάκο να δημιουργήσει μια ομάδα κυριολεκτικά από την αρχή.

Όλοι οι παίκτες από την Α’ Εθνική είχαν φύγει και ο Ατρόμητος βρέθηκε κυριολεκτικά ξεκρέμαστος. Για καλή του τύχη όμως είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στα «τσικό» όπως αποκαλούσαν τότε τις ακαδημίες.

Τα «τσικό» συνήθιζαν να παίζουν για λίγα λεπτά πριν από τους αγώνες της Ανδρικής Ομάδας κάνοντας μια καλή πρόγευση και ταυτόχρονα ο κόσμος μάθαινε τα νέα ταλέντα που ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία από το Περιστέρι. Άλλες εποχές βέβαια..

Με τη δουλειά του Κώστα Τσάκου και του βοηθού του Θόδωρου Κωνσταντινίδη ο Ατρόμητος δημιούργησε μια ομάδα – μοντέλο που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο Περιστέρι. Παίρνοντας παίκτες από τα «τσικό» του.

Ήταν τότε που όλη η κερκίδα φώναζε ρυθμικά το ξακουστό σύνθημα της εποχής «Ένα – δύο – τρία του Τσάκου η Βραζιλία» και δονούνταν η ατμόσφαιρα κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει παλιός Ατρομηταίος που να μην θυμάται αυτό το σύνθημα «Ένα – δύο –τρία του Τσάκου η Βραζιλία».

Την συλλεκτική φωτό από την εποχή εκείνη την αντλήσαμε από τον Γιώργο Αυγουστίδη, από το τσικό της ομάδας που έκανε βέβαια μεγάλη καριέρα στον Ατρόμητο και είχε τα προσόντα για να παίξει ακόμη ψηλότερα.

Είναι η ομάδα του Κώστα Τσάκου που τότε είχε αρχίσει να σκαρώνει ο έμπειρος προπονητής από το μηδέν κυριολεκτικά.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τους παίκτες που ακόμη έκαναν τα πρώτα βήματα στα τσικό αλλά σύντομα δημιούργησαν του Τσάκου τη Βραζιλία.

Στην πάνω σειρά από αριστερά είναι οι Κώστας Τσάκος,Τσαλακώστας,  Μαργαριτόπουλος, άγνωστος, Σταμάτης Λύκος,Θοδωρής Κωνσταντινίδης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Βασιλόπουλος (περιστεριώτης γαρ έμεινε από την ομάδα της Α’ Εθνικής),  Ανδροκλής Κωνσσταντινίδης, Ηλιας Διαμαντόπουλος, Γιώργος Αυγουστίδης, Γιώργος Λαγουδάκης, Γιώργος Μακρής, Ευγένιος Βούρλος, Στέρπης, Χελινοδόπουλος.

Στην κάτω σειρά από αριστερά είναι οι Θοδωρής Βιλαράς, Λευτέρης Ελευθεράκος, Σαρακίνης, Χρήστος Πάτσης (από την χρυσή ομάδα του ’70),  Γιώργος Αλαφογιάννης,  Αντώνης Καραλής, Ηλίας Λέκκας, άγνωστος, Σιελούλης και τελευταίος ο Άγγελος Παππάς.

Ετικέτες

Πρεμιέρα έκανε η νέα Κ14 του Ατρόμητου που αποτελείται από παίκτες γεννηθέντες το 2003.

Ετικέτες

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Ο Στόιτσεφ συνέχισε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το ίδιο θα κάνει και αύριο με την προοπτική να ενσωματωθεί την Παρασκευή.

Αποφόρτιση με τζόκινγκ και spa έκανε ο Βασιλείου.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ετικέτες

Σενάρια για δανεισμό του Μιχάλη Μπαστακού δημοσίευσε ένα site της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportstonoto.gr η Σπάρτη που ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική έκανε πρόταση στον Ατρόμητο για δανεισμό του 20χρονου επιθετικού.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αίτημα της Σπάρτης εξετάζεται, υπό θετικό εξ αρχής πρίσμα, από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου αλλά «κλοτσάει» ο Μπαστακός.

Ποια είναι η αλήθεια; Ούτε στον ύπνο της δεν θα δει η Σπάρτη τον Μπαστακό για τον απλούστατο λόγο ότι το δημοσίευμα στερείται βάσης καθώς ο Ατρόμητος ούτε καν μπαίνει σε διαδικασία για να δανείσει τον ταλαντούχο επιθετικό από τον οποίο περιμένει περισσότερη βοήθεια στη νέα σεζόν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας