Τελευταία ενημέρωση 20:53, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη συμμόρφωση της ΕΠΟ με τα συμφωνηθέντα και τις διεθνείς επιταγές απαίτησε ο Σταύρος Κοντονής προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα βάλει λουκέτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας, δεύτερη στη σειρά, μετά εκείνη του Πρωτοδικείου Αθηνών, αποδεικνύει –περίτρανα κι εκκωφαντικά- ότι η ΕΠΟ παρεμβαίνει με τον πλέον απροσχημάτιστο και παράνομο τρόπο στην απονομή δικαιοσύνης και κάθε έννοια ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, οι αυλικοί του, που διαμορφώνουν τις συνθήκες διαπλοκής και τις πελατειακές σχέσεις της ΕΠΟ, μέσω των διαχρονικά γνωστών παρεμβάσεων στην απονομή δικαιοσύνης, τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας και τον ορισμό διαιτητών σε όλες τις βαθμίδες των πρωταθλημάτων, και το διευθυντήριο των υψηλόβαθμων υπαλλήλων που έχουν άμεση ευθύνη για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν πλέον, παρά να αντιληφθούν ότι η προσπάθεια εκφοβισμού και χειραγώγησης των τακτικών δικαστών και επηρεασμού των διαιτητών, ώστε να διαμορφώνονται αποτελέσματα και νικητές έχει γίνει απολύτως αντιληπτή στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Κατόπιν αυτών τους καλώ για τελευταία φορά να επαναφέρουν τη νομιμότητα κα την κανονικότητα στο ποδόσφαιρο αποκαθιστώντας τα πειθαρχικά όργανα στην πρωθύστερη της 1ης Αυγούστου σύνθεσή τους και τηρώντας τις δεσμεύσεις τους προς την ΟΥΕΦΑ και την Σουπερ Λίγκα, αναφορικά με το νέο μοντέλο λειτουργίας της διαιτησίας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον επιμείνουν στις πραξικοπηματικές πρακτικές καταδολίευσης της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προκειμένου να προληφθούν κάθε είδους κοινωνικές παρενέργειες εξαιτίας των πρακτικών αυτών, υποχρεούμαι να ενεργοποιήσω τις νόμιμες διαδικασίες για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

Όσοι εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο ας αντιληφθούν δια παντός ότι υπό την παρούσα αθλητική ηγεσία, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή θα παίζεται σε καθεστώς διαφάνειας, ισονομίας και «fair play» ή δεν θα παίζεται καθόλου
».

Ετικέτες

Ένα ακόμη μέλος προστέθηκε στο προπονητικό τιμ του Φοίνικα.

Ο λόγος για τον Νίκο Νταλαπίρα. Έχει αποδείξει τις ικανότητες του, έχοντας δουλέψει σε Χαραυγιακό και Κερατσίνι.

Ετικέτες

Σε δίκη αναμένεται να παραπεμφεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης (και όχι μόνο) για την υπόθεση της κάρτας υγείας, εξέλιξη που σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα κηρυχθεί έκπτωτος!

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ουσιαστικά το τέλος του Γιώργου Γκιρτζίκη από το ποδόσφαιρο, καθώς κηρύσσεται έκπτωτος μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και δεν θα έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου. 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του νόμου 2725/99, αν η πρόταση που έκανε προς το Συμβούλιο Εφετών η αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευγενία Κυβέλου γινόταν δεκτή και παραπέμπονταν σε δίκη (στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων) όλα τα προτεινόμενα πρόσωπα τότε μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών θα ήταν έκπτωτοι του αξιώματός τους όσοι εξ αυτών ανήκουν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Πέραν του Γιώργου Γκιρτζίκη σε δίκη παραπέμπονται οι Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκος Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και πρώην πρόεδρος της Football League).

Ετικέτες

Ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος γιόρταζε την Δευτέρα και οι άνθρωποι της ομάδας του ευχήθηκαν μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook.

H ανακοίνωση:

«Η σελίδα μας και η οικογένεια του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ εύχεται χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα στον πρόεδρο της ομάδας μας 
Παπαχριστόπουλο Παναγιώτη για την ονομαστική του εορτή,καθώς και σε όλες και όλους που εορτάζουν σήμερα».

Ετικέτες

Τον μεταγρφικό του καλπασμό ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν συνεχίζει απτόητος ο Παντζιτζιφιακός!

 Η ομάδα απέκτησε έναν πολύ ικανό παίκτη. Ο λόγος για τον 26χρονο στόπερ Γεράσιμο Θεοδωράτο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Γαλαξία Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας