Τελευταία ενημέρωση 08:08, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:15) την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου σε φιλικό παιχνίδι που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Τραϊανός Δέλλας, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο, πλην των Στόιτσεφ, Νάτσου και Θεοδωράκη. Ο πρώτος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως θα κάνει και αύριο, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μη ρισκάρει, ενώ οι δύο νεαροί θα συμμετάσχουν στο αυριανό φιλικό της Κ-20 με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.


Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.


* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση από την Π.Ο. Λευκορωσίας για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 29 Αυγούστου ενόψει των αγώνων της εθνικής του ομάδας με Νορβηγία (31 Αυγούστου) και Γαλλία (6 Σεπτεμβρίου).

Ετικέτες

Την Παρασκευή (19/8) ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Άμιλλας Περιστερίου με αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

Οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν το αθλητικό υλικό και εν συνέχεια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Kώστα Σώκου και των συνεργατών του!

Ετικέτες

Την απόλυτη υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα έχουν οι προσπάθειες του Σταύρου Κοντονή για τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι έμπρακτη η υποστήριξη Τσίπρα σε Κοντονή. Όχι μόνο επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές για με τα θέματα του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως επειδή η απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος και η δημόσια έκφραση της άποψης ότι «το πρωτάθλημα είναι κάλπικο» ήταν αποτελέσματα συνεννόησης μαζί του.

Ετικέτες

Την αποστολή για το αυριανό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:15) ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Αραβίδη (δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί) και Έλντερ Μπαρμπόσα, που αποτελεί θέμα χρόνου να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ.

Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές:

Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Mπακασέτας, Αλμέιδα.

Tο ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ετικέτες

Η NOVA έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια της για την αναβολή του πρωταθλήματος.

Η αναβολή του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, μια απόφαση που όπως ήταν λογικό ούτε η NOVA «είδε» με καλό «μάτι».

Η συνδρομητική τηλεόραση έστειλε εξώδικο διαμαρτυρίας στη Σούπερ Λίγκα, κατηγορώντας τη ότι δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

Επιπλέον, κατέστησε σαφές ότι από τη στιγμή που δεν εκπληρώνονται οι συμβατικές υποχρεώσεις της Σούπερ Λίγκας, αρνείται και η ίδια να εκπληρώσει τις δικές της και για όσο καιρό δεν υπάρχουν παιχνίδια, δεν θα καταβάλλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες.

Η NOVA τόνισε παράλληλα πως θα κινηθεί και νομικά, σημειώνοντας ότι «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας