Τελευταία ενημέρωση 17:25, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τέταρτη ισοπαλία σε έξι ματς προετοιμασίας για τον Ατρόμητο που μετρά μια νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού με 3-1 και μια ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με 1-0. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ στο άδειο από φιλάθλους Περιστέρι.

Μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα γίνεται ο Ατρόμητος που έχει βέβαια πολλά να διορθώσει κυρίως στο επιθετικό κομμάτι ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά έδειξαν «χαλασμένοι» από την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος

Επειτα ένα α' ημίχρονο που ήταν... ασορτί με το φιλικό χαρακτήρα του ματς, αλλά και με την απουσία οπαδών, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία με τον Λημνιό (32') να μην μπορεί να πλασάρει εύστοχα σε τετ-α-τετ τον Μπάρκα που έπαιξε για πρώτη φορά -έστω και ανεπίσημα- ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ των Μάνταλου, Γκάλο και Μπακασέτα.

Το β' μέρος αποτέλεσε μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, καθώς η «Ένωση» ανάγκασε τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο, χάνοντας να ανοίξει το σκορ, όπως το τετ-α-τετ του Μπακασέτα (62'), την κοντινή κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι (63') από κόρνερ του Μάνταλου και στο 76' με φάουλ του Μπακασέτα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο - Μπάγκα, Ούμπιντες - Μπρίτο, Λημνιός, Γροντής - Λε Ταλέκ. Έπαιξαν και οι: Βασιλείου, Ντιγκινί, Κατράνης, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος,  Μπαστακός, Φυτανίδης, Γκουγκούδης, Κεϊτά.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίας - Γιόχανσον, Σιμόες - Βάργκας, Μάνταλος, Μπακασέτας – Αλμέιδα.

‘Έπαιξαν και οι Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πλατέλλας, Πατίτο, Μπακάκης, Πέκχαρτ, Μανωλάς, Τζανετόπουλος.

Ετικέτες

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κ17 στο φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα.

Η ομάδα που έδειξε ότι είναι στο σωστό δρόμο προηγήθηκε με πέναλτι του Πετσίτη και ισοφαρίστηκε αργότερα από τους γηπεδούχους. Τελικό σκορ 1-1.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ20 συνεχίζει τις υψηλές αγωνιστικές του πτήσεις στα τεστ προετοιμασίας δείχνοντας ότι είναι απολύτως έτοιμος για την έναρξη, όταν έρθει η ώρα, των επίσημων υποχρεώσεων του.

Μετά από ώριμη και πειστική εμφάνιση επικράτησε σήμερα με σκορ 2-1 του περσινού πρωταθλητή Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδογεωργάκης (το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο ήρθε σε βάρος της πρώην του ομάδα) και Λαζαρίδης μετά από ωραία εναλλαγή με τον Δαλκαφούκη,

Ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε με τους: Χανιώτης, Γιαταγανάκης, Χαραλάμπους, Στρουγγης, Παπαδογεωργάκης,  Παναγιωτοπουλος  Νατσος, Κάιο, Νταβιώτης, Ρομάριο, Τσατσόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κίναλης, Λαζαρίδης, Φαρία, Μαραγκουδάκης, Τζίνοβιτς, Δαλκαφούκης, Ιγκμπινόμπα, Παυλής.

 

 

 

Ετικέτες

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής με ανακοίνωσή του εύχεται στην έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων της Ένωσής μας, «σε όλους τους συναδέλφους προπονητές, να έχουν πρώτα από όλα υγεία -μαζί με τις οικογένειές τους- και να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλλει».

Επίσης, με την ευκαιρία αυτή, «ο Σύνδεσμος θυμίζει στους συναδέλφους ότι εμείς πρώτα πρέπει να δίνουμε την σωστή εικόνα στους ποδοσφαιριστές μας, τους παράγοντες και τους φιλάθλους. Η αλληλεγγύη μεταξύ των προπονητών ας είναι η αρχή για ένα καλύτερο πρωτάθλημα χωρίς βία και έκτροπα».

Ετικέτες

Ο Σωτήρης Θεοδώρου θα είναι ο νέος προπονητής του Δάσος Χαϊδαρίου.Ο πολύπειρος και ικανότατος προπονητής που ηταν στα τμήματα υποδομών του Ατρομήτου Αθηνών,αλλά και στην football league σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου στον Αχαρναϊκό,ενώ τη χρονιά που τελείωσε ήταν στην Ανθούπολη.

Παράλληλα με την πρώτη ομάδα θα έχει και την ευθύνη του εφηβικού τμήματος,αφού οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν ιδιαίτερη βάση στα τμήματα υποδομών.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας