Τελευταία ενημέρωση 19:54, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο ακόμη συνεργασίες εγκαινιάζει και επίσημα αύριο και μεθαύριο το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου θα βρεθεί αύριο στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς για την εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί κι επίσημα η συνεργασία με τον Παλληξουριακό μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του νησιού του Ιουνίου.

Την Πέμπτη ο αεικίνητος Τόλης Αποστόλου θα βρεθεί στο Μαραθώνα μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μπρίτο και Ούμπιντες για να κάνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τη Μάχη Μαραθώνα, προπονητής της οποίας είναι ο Σταύρος Ηλιόπουλος παλιός άσος του Ατρόμητου.

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η προπόνηση έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο κι εκτός από τους διεθνείς Γκορμπούνοφ, Κατράνη,. Λημνιό, Νάτσο που απουσιάζουν,  δεν προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους οι Φυτανίδης και Μπρίτο.

Ο πρώτος έχει σύσπαση στο ισχίο και ο δεύτερος αιμάτωμα στην περόνη από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Aκολούθησαν ατομικό, θεραπεία, ποδήλατο, πισίνα και spa.

Ετικέτες

Η πίεση που ασκεί η NOVA στις ομάδες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 3η και όχι από την 1η αγωνιστική φαίνεται ότι θα αποδώσει καρπούς.

Τη Τετάρτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας για να πάρει αποφάσεις και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι «Καθορισμός περαιτέρω στάσεως του Συνεταιρισμού μας προς τη FORTHNET (NOVA) εις συνέχεια εξωδίκων και επιστολών που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ μας – Θέματα Αγωνιστικού προγράμματος».

Προκειμένω να μην φθάσουν οι δύο πλευρές στα άκρα και εφόσον χρειαστεί ψηφοφορία το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με την τάση που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι να γίνει…πρεμιέρα από την 3η αγωνιστική και ας έχει προηγηθεί η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 1η αγωνιστική.

Η ισχύσει δηλαδή η κρατούσα άποψη ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τα Γιάννινα και όχι από την Κέρκυρα τις υποχρεώσεις του αλλά στον ίδιο γεωγραφικό προσανατολισμό.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ήφαιστος στο  φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Δεν είναι τόσο η νίκη με 2-0 όσο η προσπάθεια των παικτών του που άφησε ικανοποιημένο το Θόδωρο Τρανό.

Ο προπονητής της περιστεριωτικης ομάδας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος καθώς είδε στοιχεία που «δουλεύονται» στις προπονήσεις να «βγαίνουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ζώγκος και Βλασόπουλος.

 

Ετικέτες

Στον Κύρο Βασάρα κατέληξαν οι Δημήτρης Σαραϊδάρης και Δημήτρης Γκρούτσης για την θέση του επιδιαιτητή στους ορισμούς των διαιτητών της Super League, έπειτα από κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν στα γραφεία της ΕΠΟ. Μια λύση που είναι και η καλύτερη καθώς ο Βασάρας έχει άριστες γνώσεις περί των διαιτητικών πεπραγμένων στη χώρα μας και μπορεί να εγγυηθεί με την παρουσία του ένα «ήρεμο πρωτάθλημα» μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ.

Νωρίτερα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, με τον πρώτο να ανακοινώνει ότι πρόκειται για μία επιλογή που προέκυψε κατόπιν συμφωνίας του εκπροσώπου της Λίγκας με αυτόν την ΕΠΟ.

Κατά την ανακοίνωση του ονόματος του επιδιαιτητή, ο κ. Γκιρτζίκης ξεκαθάρισε ότι ο Κύρος Βασάρας θα έχει την συγκεκριμένη θέση μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ (01/10), όταν και θα υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του από την διοίκηση που θα προκύψει.

"Είχαμε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League τον κύριο Στράτο. Παρόντες ήταν οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης. Είπαμε τα διάφορα που συζητούνται. Φάνηκε ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δώσαμε εντολή να αποσυρθούν σε ένα γραφείο και να αποφασίσουν γιατί τα ώρια έχουν στενέψει. Μετά από μισή ώρα συζήτησης ήρθαν και μου ανακοίνωσαν την απόφασή τους", είπε αρχικά ο κ. Γκιρτζικής, ενώ στη συνέχεια διάβασε την ανακοίνωση των Σαραϊδάρη και Γκρούτση:

"Οι υπογραφόμενοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης αποφασίσαμε τον ορισμό του κύριου Βασάρα μέχρι τη 01.10.2016 ημέρα ανάδειξης των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ. Ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και τη σχετική μας συμφωνία. Τη συμφωνία ανακοινώσαμε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: "Το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Μου μετέφερε ο κύριος Στράτος το αίτημα των ΠΑΕ στο να βρεθεί FIFA και UEFA στην Ελλάδα.

Για μένα λέω ότι με αυτή τη λύση πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε ο Κύρος Βασάρας είναι μέλος της επιτροπής της UEFA. Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Βασάρα και ελπίζω οι ΠΑΕ να σταματήσουν τις ανακοινώσεις και να σταματήσουν να αμφισβητούν κάθε διαιτητή.

Και η ίδια η FIFA και η UEFA το ζητάει αυτό. Και η NOVA τους τόνισε ότι το προϊόν δεν πρέπει να το πυροβολούν. Ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι μια καλή χρονιά και το ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να το υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Επιπλέον, ο κ. Γκιρτζικής σχολίασε και τις δηλώσεις του κ. Παναγόπουλου για τα θέματα διαιτησίας: "Δεν πρέπει οι ΠΑΕ να αναφέρονται σε ονόματα διαιτητών. Γι' αυτό πρώτα να βλέπουνε τα αποτελέσματα, να κάνουν την προσπάθειά τους και αυτά είναι μόνο για κατανάλωση. Κακώς ο κύριος Παναγόπουλος το έκανε αυτό.

Η επιτροπή διαιτησίας έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει τους κατάλληλους διαιτητές. Είχαμε έναν πίνακα με αριθμό 26 και παίξανε 45. Δεν απαγορεύει κανείς στην επιτροπή να παίξουν όσοι μπορούν. Οι πίνακες δεν αλλάζουν. Είναι ανοιχτοί και ανήκουν στη δικαιοδοσία της ΚΕΔ. Η καραμέλα περί ισπανικού μοντέλου, δεν είναι αυτό που νομίζουν μερικοί. Δεν μπορεί όποιος θέλει να αλλάζει τους πίνακες".

Τέλος, για τους πίνακες διαιτησίας και το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σ’ αυτούς λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί επεσήμανε: "Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος. Η επιτροπή ας κάνει αυτό που πιστεύει. Ποιος είναι ο κύριος Παναγόπουλος να ζητάει... Έχω ακούσει από τον Υφυπουργό επίσης πολλά. Αν κάνουμε τα θέλω του καθενός πράξη, τότε δεν θα μείνει κανένας".

 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας