Τελευταία ενημέρωση 16:54, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η σταδιακή πρόοδος στην ομοιογένεια και συνοχή της ομάδας που συντελείται στον ΓΣΠ αποδεικνύεται ξεκάθαρα από παιχνίδι σε παιχνίδι εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι πρίγκιπες αντιμετώπισαν σήμερα το απόγευμα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Αμύντα Δάφνης που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 κι επικράτησαν με σκορ 68-58 δείχνοντας ότι είναι πια πάνω σε σωστές ράγες.

Επόμενο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου.             

Ετικέτες

 Ποδαρικό όπως το ήθελε ο Ατρόμητος Κ20!. Με καλή μπάλα, με τρία γκολ, με νίκη εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα  (3-1) σήμερα το πρωί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας από την…3η αγωνιστική.

Με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής και να μην επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, ο Ατρόμητος επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του  και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το α’ ημίχρονο αλλά έχασε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Στρούγγη.

Τα γκολ μπήκαν τελικά στην επανάληψη.Ο Ρομάριο με σουτ στο 48’ έδωσε το προβάδισμα και ο Κάιο στο 63’ έκανε το 0-2. Μείωσαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Στρούγγης με κεφαλιά έκανε αυτό που δεν έκανε στο ημίχρονο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 75'.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος (65’ Παυλής), Νταβιώτης (80’ Δαλκαφούκης), Νάτσος, Ρομάριο (70’ Λαζαρίδης), Κάιο, Τσατσόπουλος.

Ετικέτες

Mε είκοσι (20) ποδοσφαιριστές αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Ατρόμητου για τα Ιωάννινα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Γκουγκούδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος,  Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

Οι εκτός αποστολής (Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Μπαστακός) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Θεοδωράκης και Νάτσος ήταν με την αποστολή της Κ20.

Ετικέτες

Φιλικούς αγώνες έκλεισαν οι Παμπαίδες και οι Παίδες του Ηφαίστου. Οι πρώτοι παίζουν την Κυριακή με την Αναγέννηση Πετρούπολης και οι δεύτεροι την ίδια ημέρα με τον Φοίνικα.

Η ανακοίνωση:

"Παμπαιδικό Φιλικό Αναγέννηση Πετρούπολης - Ήφαιστος.
Κυριακή 11/09 και ώρα 17:30 στο Γήπεδο Αλκυών(νεκροταφείο)

Φιλικό Παιδικό Ήφαιστος Φοίνικας.
Κυριακή 11/09 και ώρα 09:00 στο γήπεδο του Ηφαίστου".

Ετικέτες

Τη Δευτέρα (12/9) θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των Ακαδημιών του Γαλαξία, οι οποίες έχουν συνεργασία και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

"Την Δευτέρα 12-9-2016 και ώρα 18:00 στο γήπεδο μας Ρέας και Χρυσανθέμων στην Κηπούπολη, ξεκινάει η πρότυπος ακαδημία της ομάδας μας προπονήσεις-εγγραφές,η οποία ακαδημία μας, θα έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας