Τελευταία ενημέρωση 21:14, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το πιστοποιητικό ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα πήρε ο Ήφαιστος μέσα από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Η ομάδα του Τρανού απέναντι σε έναν αντίπαλο Γ’ Εθνικής με προπονητή τον περιστεριώτη Ισίδωρο Σταυριανό έκανε πολύ καλή εμφάνιση και προηγήθηκε με τον Τσαγρή ενώ ισοφάρισε ο Γεωργακόπουλος στο τελικό 1-1.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραϊτης, Μαργαρώνης, Σφίχτης, Γιάκας, Χριστόπουλος, Τύρπος, Μπότης, Χίος, Νησαριώτης, Κίτσιος, Κυριακόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ζώγκος Α., Τσαγρής, Ζαφειράτος, Μαυρομάτης, Ζαγκλής, Ρόσσι, Παναγιωτόπουλος, Ζώγκος Β.

Ετικέτες

Ακόμη και ο ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουαρό που επινόησε η Άγκαθα Κρίστι για τα μυθιστορήματά της θα «σήκωνε τα χέρια ψηλά» μπροστά σε μια απίστευτη «ιστορία δρόμου» που έμοιαζε με μαραθώνιο και που είχε πρωταγωνιστές τον Τόλη Αποστόλου και τον Σωτήρη Ρίζο.

Ο Διευθυντής του δικτύου σχολών Ατρόμητου και ο προπονητής της ομάδας Κ13 βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Ληξούρι Κεφαλονιά για να κάνουν την επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον Παλληξουριακό. Την επόμενη μέρα (Πέμπτη) ήταν όμως προγραμματισμένη στον Μαραθώνα η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του Ατρόμητου με την τοπική Μάχη και ο Αποστόλου έπρεπε να ήταν φυσικά εκεί.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, Αποστόλου και Ρίζος σηκώθηκαν λοιπόν στις 05.00 γιατί έπρεπε να πάνε οδικώς στο Αργοστόλι μιας και η πτήση αναχωρούσε στις 07.30. Ληξούρι και Αργοστόλι συνδέονται με πλοίο αλλά επειδή ήταν νωρίς και δεν υπήρχε δρομολόγιο, έκαναν το γύρο με αυτοκίνητο και υπό σφοδρή καταιγίδα φθάνοντας έγκαιρα στον προορισμό τους μετά από 50’.

 Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ωστόσο η πτήση ακυρώθηκε Και κάπου εδώ ξεκινάει η απίστευτη περιπέτεια μέσα στους δρόμους με συνεχή τηλεφωνήματα δεξιά και αριστερά -πάνω από 100- για να βρεθεί ο ιδανικότερος συνδυασμός ενός ταξιδιού που ήθελε πυξίδα και χάρτη για το σχεδιάσεις.

Γύρω στις 10.00 οι δύο άντρες αναχώρησαν οδικώς για την περιοχή Πόρος μιας και το ΚΤΕΛ από το Αργοστόλι για την Αθήνα είχε αναχωρήσει προκειμένου να πάρουν το πλοίο για την Κυλλήνη. Μετά από 1,5 ώρα ταξίδι έφθασαν στις 11.30. Το καράβι αναχώρησε στις 12.45 και έφθασε στην Κυλλήνη στις 14.50 μέσα σε καταιγίδα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα 20λεπτο μέχρι να δώσει στο λιμάνι.

Στις 15.30 Αποστόλου και Ρίζος ναυλώνουν ταξί και ζητούν από έναν οδηγό «τζιμάνι» να τους πάει όσο πιο γρήγορα στην Πάτρα για να προλάβουν το ΚΤΕΛ που έφευγε στις 16.30. Ο «οδηγός – τζιμάνι» πράγματι τους πήγε γρήγορα στην Πάτρα και μετά από 3 ώρες περίπου το ΚΤΕΛ έφθασε στο σταθμό της Πελοποννήσου.  Εκεί περίμενε τον Αποστόλου αυτοκίνητο που τον πήρε στις 19.00 και τον πήγε στις 20.10 στον Μαραθώνα (ο Ρίζος έμεινε στην Αθήνα). Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 20.00.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι της Μάχης που ήξεραν την περιπέτεια του Αποστόλου τον είδαν να μπαίνει στην αίθουσα μιας και δεν περίμεναν να τον δουν αλλά ούτε μπορούσαν και να αναβάλουν την εκδήλωση (πραγματικά υπέροχη ) που είχαν ετοιμάσει.

Για τον Αποστόλου πάντως η μέρα/περιπέτεια δεν είχε τελειώσει. Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα που τελείωσε από την εκδήλωση και το τραπέζι που έκανε η διοίκηση της Μάχης, έπρεπε να κάνει άλλα 100 χιλιόμετρα καθώς είχε αφήσει το αυτοκίνητο του στο πάργκινγκ του «Ελ.Βενιζέλου» όταν ταξίδεψε για το Αργοστόλι το πρωί της Τετάρτης.

Κάπου εδώ η περιπέτεια λαμβάνει τέλος!

Ετικέτες

Η Ανθούπολη γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι με 3-2 ήττα από την Αρμενικη, σε ένα παιχνίδι που ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ (0-0).

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν παρά πολύ καλή για 70 λεπτά, παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο της, ενώ είχε πολλές απουσίες, καθώς της έλειπαν έξι παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη τελείωσε τον αγώνα με 7 μικρούς στην 11αδα. Επιπλέον συνάντησε μια κακή διαιτησία από τον Ρέντζελο

Με το παιχνίδι να λήγει χωρίς σκορ (0-0) και στην παράταση, φτάσαμε στα πέναλτι, όπου η Αρμενικη ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 3-2. Τα πεναλτι για τους Περιστεριώτες έβαλαν ο Μιχαλακελης και ο Μπαρδης. Αυτοί που το έχασαν ήταν οι Στρειδης Ν., Κυριανακης και ο Καποπουλος.

Η βασική ενδεκάδα της Ανθούπολης: Καπόπουλος , Κυριανάκης, Τζάκης, Κακιώρης, Τζεβελέκος, Στρείδης Α.. Μπάρδης, Στανόγεβιτς, Μάρης, Μιχαλακέλης, Στρείδης Ν.

Έπαιξαν και οι Βανταράκης, Κάσσης και Τζαβέλας.

Ετικέτες

Τα εύκολα –δύσκολα έκανε ο Φοίνικας που όταν είδε όμως τα σκούρα αποκατέστησε την τάξη και πήρε την πρόκριση μέσα στην Καισαριανή με σκορ 3-2 για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η περιστεριώτικη ομάδα μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, προηγήθηκε στο 62’ με κεφαλιά του Αγγελούση και διπλασίασε στο 78’ με πέναλτι του Αρχοντούλη. Χαλάρωσε όμως επικίνδυνα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο 85’ με τον Ντατσιονάκη και στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίσουν με τον Χρυικό. Το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί ο Γουδέλης στο 97’ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Μπαριαμπάς, Λάσκαρης (22’ λτ Σκιαδάς), Κολέζι, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης (52’ Αρχοντούλης), Μάζης, Γουδέλης, Αντωνίου (46’ Κρεμμύδας).

 

 

Ετικέτες

Εμφάνιση με γούστο έκανε η Κηπούπολη στον σημερινό αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΑ με τον Βύρωνα δείχνοντας ότι εκείνο την ενδιαφέρει περισσότερο βρίσκεται προ των πυλών: Να είναι πανέτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να διεκδικήσει την άνοδο της στην ‘ ΕΠΣΑ. Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 και την πρόκριση στην 2η φάση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου προηγήθηκε με τον Βασίλη Μάρτεκα στο 32’. Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι αλλά με Δημήτρης Ζήσης έδωσε προβάδισμα στην Κηπούπολη στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Ζαφείρη Γεωργόπουλο.

Έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Αναγνώστου, Λαππας,  Αρβανιτακης , (Μωραιτης,) Πολυζωγοπουλος  Ζησης Νομικός  (Γεωργόπουλος), Κερμαλης ( Μπομης), Μακρής, Λαγός, Μάρτεκας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας