Τελευταία ενημέρωση 10:00, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με τον Ολυμπιακό θα αναμετρηθεί το βράδυ της Δευτέρας (4/3, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι  για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη απέναντι στους «ερυθρόλευκους», αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.Πέρσι έχασαν το ματς σε ..νεκρό χρόνο από τον Γουόκαπ, γιατί να μην κάνει το ίδιο και με επιτυχία αυτή τη φορά;

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις ομάδες του υψηλότερου επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για 40 λεπτά. Αυτό το γεγονός θα μας δώσει πολύ καλές πιθανότητες για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Βέβαια, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης» δήλωσε ο Ζερμέιν Λοβ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί η παρουσία του μας δίνει ενέργεια και την κατάλληλη ώθηση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα».

*** Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου - Λονγκ παραμένουν εκτός προπονήσεων και έτσι δεν θα παίξουν ούτε στην αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη,

Ετικέτες

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, ΑΟ Περιστερίου και Χολαργός έμειναν στο 0-0.

ΠΗΓΗ STOPLEKTO.GR

Οι δύο ομάδες παραμένουν σε επισφαλή θέση, με τους γηπεδούχους να έχουν πλέον 31 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους 33.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (64′ Λαγός), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης, Ριζβάνι (55′ Κεφάλας), Γεωργακόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης Ζιάμπρας, Γαλνόπουλος, Βλασσόπουλος, Άνχελ, Μπαλαχτσής (60′ Ζαφείρης), Πατερίτσας, Μακρής (70′ Χαζής), Φωστέρης (86′ Τσιαντής), Λαχανάς (60′ Κομνηνός).

Ετικέτες

Aνεβαίνει συνεχώς

Ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ η Ανθούπολη επικράτησε με 2-1 εκτός ‘εδρας επί της Ελευθερούπολης και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

ΠΗΓΗ STOPLEKTO.GR

Εφτασε έτσι τους 32 βαθμούς, με την Ελευθερούπολη να μένει στους 25. Στο 25′ ο Παντελαίος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Τζαμαλή στο 37′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 74′ ο Κυριαζής.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος (77′ Γεωργίου), Χαλκιαδάκης, Φλώρος (57′ Ψυλλάκης), Σωτηρίου, Γκιτάκος (81′ Παπακοσμάς), Λέκκας, Παντελαίος, Σερδενές, Μπονγκουέ (77′ Μεσάκου).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Μπαγετάκος, Διονάτος, Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (32′ λ.τ. Κυριαζής), Ντούρο (62′ Τσαγιάννης), Πάσσααρης, Τζαμαλής (82′ Μακρής), Λαϊνάς (82’ Ζαχαρίας), Πανούτσος.

Ετικέτες

Σαρωτική με Άμιλλα

Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική, η Κηπούπολη διέλυσε την συμπολίτισσα Αμιλλα Περιστερίου επικρατώντας με αστρονομικό 10-1.

Πηγή stoplekto.gr

Εφτασε έτσι τους 42 βαθμούς και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την άνοδο, ενώ η Αμιλλα έμεινε με 3 βαθμούς στην τελευταία θέση.

Στο 4′ ο Ηλιόπουλος έκανε το 1-0, με τον Δημητριάδη στο 9′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 29′ ο Μάζης έκανε το 2-1, ενώ οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 4 λεπτά…Στο 35′ ο Τζαρέλλας έκανε το 3-1, με τον Νένδο με δύο γκολ στο 37′ και στο 38′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Και πάλι ο Νένδος πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 58′ και στο 60′ ανεβάζοντας το σκορ στο 7-1 και τα προσωπικά του γκολ στα 4. Στο 64′ ο Ηλιόπουλος ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ κάνοντας το 8-1, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μάζης στο 74′ κάνοντας το 9-1. Το τελικό 10-1 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ρούσσης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυπαρίδης, Μίσκος, Πανίδης, Ζαρναβέλης (60′ Φαρμάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Καλέμης (70′ Γονιδάκης), Ηλιόπουλος (65′ Βογιατζής), Νένδος (65′ Ρούσσης), Μάζης.
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κανελλόπουλος, Γκούμας, Πρίντζιος, Σώκος, Κατσιμπούλας, Κατσούλας, Καλόγηρος, Ζησάκης, Δημητριάδης (46′ Γκόγκας), Χρονόπουλος (60′ Νίνης), Κουτσοκώστας.

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (28/2, 17:00) στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας