Τελευταία ενημέρωση 18:01, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν μέσα από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητου κι έφθασαν μέχρι την ομάδα της Κ20 αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Τριγλία – Άγιος Ιερόθεος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 Γεγονός που αποδεικνύει αφενός την καλή δουλειά που γίνεται και αφετέρου δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το διαβατήριο για την  επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου, τουλάχιστον να βρουν τη θέση τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα της Ραφήνας αγωνίστηκε βασικός ο Σαράντος Καμβύσης ο οποίος φεύγοντας από τον Ατρόμητο, έπαιξε και στον Ιωνικό πριν καταλήξει στη Ραφήνα ως ελεύθερος πια.

Αντίθετα δανεικοί από τον Ατρόμητο στον Άγιο Ιερόθεο είναι ο τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης και ο αμυντικός Μάριος Κωστούλας οι οποίοι ξεκίνησαν στην ενδεκάδα του Αγίου Ιεροθέου και βρίσκονται φυσικά υπό την παρακολούθηση της επαγγελματικής ομάδας.

Ο τέταρτος παίκτης που έχει βγει μέσα από την ίδια διαδικασία είναι ο Αλέξανδρος Σούφλας ο οποίος ξεκίνησε από τον Φοίνικα και  μέσα από την συγχώνευση με τη Χαλκηδόνα βρέθηκε το 2005 στην ομάδα Κ20 του Ατρόμητου. Έφθασε τα πρόθυρα της επαγγελματικής ομάδας μέχρι τελικά να μείνει ελεύθερος. Έχει ήδη κάνει τη καριέρα του ως μεγαλύτερους από τους υπόλοιπους σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής ενώ έγινε και διεθνής με την Εθνική Νέων Φινλανδίας.

Ετικέτες

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Ήφαιστος λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Διονύσιος, ένθερμος φίλος του ποδοσφαίρου ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες καλή χρονιά με υγεία που είναι το πρωτεύον και πολλές νίκες. Το παρών έδωσαν εκτός από τη διοίκηση και πολλά πρώην στελέχη, δείγμα του κλίματος ενότητας που κυριαρχεί στον σύλλογο.     

Η ομάδα έκανε εξάλλου μια ακόμη προσθήκη καθώς απέκτησε τον επιθετικό Θόδωρο

Νησαριώτη ο οποίος έχει θητεία σε Δ’ Εθνική και Α’ Αθηνών και αναμένεται ν α βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Με σούπερ διάθεση ξεκίνησαν  προπονήσεις τα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Παραδοσιακή πια δύναμη στο χώρο της κολύμβησης η ομάδα της πόλης μας καλλιεργεί το άθλημα με πτυχιούχους και ταλαντούχους προπονητές οι οποίοι βρίσκονται υπό την σκέψη του αρχιπροπονητή Γιάννη Ορφανίδης.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο της Χωράφας τις απογευματινές ώρες (κυρία Ελένη).

Ετικέτες

 Από το ανοικτό γήπεδο της Χωράφας ξεκίνησε η προετοιμασία του προαγωνιστικού τμήματος του Γλαύκου.

 Οι προπονητές έκριναν σκόπιμο να υποβάλουν τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης πριν πέσουν στην πισίνα, άλλωστε το κολυμβητήριο άνοιξε μόλις τη περασμένη Δευτέρα τις πύλες του.

Πλέον οι προπονήσεις έχουν μεταφερθεί και στην πισίνα ξεκινώντας μια νέα χρονιά για τον σύλλογο του Περιστερίου.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες  η προετοιμασία του Αίγιου Ιερόθεου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής  της Γ’ Εθνικής στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Ο  προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης συνάντησε ξανά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γυμνάστηκαν σε έντονους ρυθμούς, με την ψυχολογία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα μετά το... διπλό στην Ραφήνα απέναντι στην Τριγλία. Η προπόνηση περιελάβανε ασκήσεις δύναμης και κατοχή με τη μπάλα. 

                                                      Η έκπληξη στον Βαγγέλη Ρούσσο

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε η χθεσινή προπόνηση. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ετοίμασαν έκπληξη στον αντιπρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Ρούσσο, ο οποίος είχε τα γενέθλια του με αποτέλεσμα να σβήσει τα κεράκια (δεν είχαν αριθμό πάνω (!)) που βρίσκονταν πάνω στην τούρτα που επιμελήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας