Τελευταία ενημέρωση 10:17, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Μοναδική απουσια είναι ο νεαρός επιθετικος Ζήκος.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αισιοδοξουν για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος τόνισε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που αποκτάει πάντα μεγαλύτερη δυναμική στην έδρα του. Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και ων στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις,καθως και στην εμπειρία και τη προσωπικότητα τους, να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις».

Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Ιωνικός 12 8 4 0 23 6 28
2 Ερμής Ζωνιανών 11 6 4 1 14 9 22
3 Εργοτέλης 10 6 3 1 15 8 21
4 Ατσαλένιου ΠΟ 10 6 0 4 17 18 18
5 Άγιος Ιερόθεος 10 5 3 2 15 10 18
6 Εθνικός Πειραιά 11 4 4 3 11 10 16
7 Θύελλα Ραφήνας 11 3 4 4 17 18 13
8 Πανθηραϊκός 11 2 6 3 12 10 12
9 ΑΣ Ρόδος 11 3 3 5 17 22 12
10 Ιάλυσος 12 3 3 6 14 22 12
11 Προοδευτική 11 3 3 5 12 13 12
12 Ηλυσιακός 10 2 4 4 7 9 10
13 ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 11 2 3 6 6 13 9
14 Κηφισιάς ΑΕ 10 1 5 4 10 11 8
15 Τρίγλια Ραφήνας 11 1 3 7 12 23 6
Ετικέτες

Σε αναβολή του αγώνα που επρόκειτο να δώσει αύριο ο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκιας προχώρησε η ΕΠΟ με επιστολή που έστειλε στις ομάδες λόγω συμμετοχής αθλητών στην Εθνική ομάδα των Εφήβων, που αγωνίζεται στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ετικέτες

 Στα χαμηλά πέταξε το Περιστέρι. Ο Χολαργός με γκολ του Καζάκου στο 15΄ απέδρασε με το διπλό από το γήπεδο του Ήφαιστου με σκορ 1-0 αφήνοντας τους γηπεδούχους στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το άγχος και η βαθμοθηρία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων που την επιβάρυνε η κακή διαιτησία του Κοσικίδη και των συνεργατών του.

Περισσότερο «φωνάζει» δικαιολογημένα ο Όμιλος ο οποίος μπήκε στο γήπεδο πολύ δυνατά και έχασε ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά δέχθηκε γκολ στην πρώτη επίσκεψη του Χολαργού στα καρέ του Λιόνη. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν προπονητή τον επί σειρά ετών τεχνικό του Όμιλου Γιάννη Τάμπραντζη έμειναν με δέκα στο 58’ λόγω αποβολής του Ρίζου αλλά μπόρεσαν με καλή διαχείριση να κρατήσουν το πολύτιμο γι’ αυτούς τρίποντο.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιώνης, Αννιτσάκης, Μπούζας Ι., Ιατρούδης (59’ Λιαγκόζης), Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου (78’ Τσιτιμάκης), Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλαίος, Ρίζος Π., Κατσαρός Φ., Καταϊβάτης, Χρόνης, Ζώης Σ., Καζάκος Α. (78’ Αναστασίου), Τζέλη, Ρίζος Θ., Λύρας (26’ λ.τρ. Ψάλλας), Ντζαβίδας.

Ετικέτες

«Τάλε κουάλε» με τα Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν σήμερα ο Ατρόμητος στα Χανιά. Σε παιχνίδι με όμοια χαρακτηριστικά ηττήθηκε 3-0 από τον Πλατανιά όπως και με τον ΠΑΣ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο γκολ όπως και στα Γιάννινα εκεί με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Παραδόθηκε στο β’ ημίχρονο όπως στα Γιάννινα δείχνοντας άδειος από δυνάμεις και ψυχολογία.

Δεν είναι τόσο η ήττα που ενοχλεί αλλά ο τρόπος της ήττας. Αυτή η ομάδα με προπονητή τον Κορακάκη πρόσφερε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους της έκανε τρία «διπλά» ήταν αήττητη εκτός έδρας από την ημέρα που την ανέλαβε ο 40χρονος προπονητής αλλά σήμερα άφησε τα πάντα στο Περιστέρι. Ο Πλατανιάς κέρδισε γιατί έδειξε μεγαλύτερη θέληση και πάθος για τη νίκη. Τίποτα περισσότερο. Καλύτερη ομάδα δεν είναι από τον Ατρόμητο πόσο μάλλον για να τον νικήσει με 3-0. Είχε όμως πάθος και θέληση κάτι που δεν είχε ο Ατρόμητος. Και παρά το γεγονός ότι το πρώτο γκολ ενδέχεται να αποτελεί εφεύρεση του επόπτη από την Κόρινθο, η απόδοση της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για δικαιολογίεςς

Αν και ο Πλατανιάς αγνοούσε  το «τρίποντο» για εννιά συνεχόμενες αγωνιστικές δεν επηρέασε τον Γιώργο Παράσχο από το αλλάξει κάτι δραματικά στα πλάνα του, αφού προτίμησε εκ νέου το 4-2-3-1 και οι μόνες διαφοροποιήσεις να είναι αναγκαστικές, με τον Κάργα να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Μπανανά και τους Μουνάφο-Στανισάβλιεβιτς να είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κορακάκης επίσης δεν είχε κάποιο λόγο να αλλάξει το 4-2-3-1, ωστόσο η απουσία του Χαβιέρ Ούμπιντες, έφερε στην ενδεκάδα τον Πολ Κεϊτά ώστε να συνθέσει το δίδυμο των χαφ με τον Μπάγκα. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον επίσης τραυματία Λε Ταλέκ.

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς για ένα ποιοτικό παιχνίδι άρχισε το ματς στα Περιβόλια καθώς ήδη στα πρώτα πέντε λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν μία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 1' ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ από δύσκολη θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 3' ο Μπρίτο ήταν αυτός που είδε τη δική του προσπάθεια να έχει την ίδια κατάληξη.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές στιγμές του α' ημιχρόνου, καθώς οι δύο ομάδες ψάχνονταν εντός αγωνιστικού χώρου και δεν μπορούσαν να φτάσουν με σωστό τρόπο προς την εστία των δύο γκολκίπερ.

Παράλληλα, ο Πλατανιάς αναγκάστηκε μόλις στο 22' να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή στο ματς, όταν ο Γκνιάτιτς πέρασε εκτός με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και τη θέση του πήρε ο Μενδρινός.

Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος φαινόταν εντελώς έξω από τα... νερά του, με τον Ούμπιντες να είναι τραυματίας και ο Λε Ταλέκ να λείπει ως σημείο αναφοράς στην επίθεση, με τους Κεϊτά και Παπαδόπουλο να μην μπορούν να μπουν στα... παπούτσια των απόντων.

Στο β' ημίχρονο, ο Πλατανιάς έθεσε απόλυτα ξεκάθαρα τους δικούς του κανόνες στον αγωνιστικό χώρο, αφού πατούσε καλύτερα και μάλιστα μέχρι το 51' κατάφερε να δημιουργήσει δύο κλασικές ευκαιρίες, με τον Γκορμπούνοφ να λέει «όχι» ισάριθμες φορές στον Γουνδουλάκη. Σε πρώτη φάση ο Λευκορώσος νίκησε σε τετ-α-τετ τον έμπειρο χαφ, ενώ στην δεύτερη περίπτωση ο άσος του Πλατανιά έστειλε ουσιαστικά την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι Περιστεριώτες είχαν μείνει στα αποδυτήρια, είχαν ξεμείνει από δυνάμεις, από πάθος και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται σε μια ομάδα για να φτάσει στη νίκη και στο 68' σημειώθηκε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, αφού έβαλε και τους τίτλους στην αναζήτηση του νικητή. Ο Καρυπίδης από κόρνερ πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και χρίστηκε σκόρερ, αφού σύμφωνα με τον βοηθό η μπάλα πέρασε τη γραμμή παρά την προσπάθεια του Μπρίτο. Τα ριπλέι δεν είναι διαφωτιστικά για το αν είναι σωστή απόφαση του επόπτη...

Παρ' όλα αυτά, για τον Ατρόμητο του β' ημιχρόνου δεν υπήρχε καμία επαρκής δικαιολογία, αφού επήλθε η πλήρης κατάρρευση. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης πήρε την... ασίστ από το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη των Κρητικών.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Γιακουμάκης στο 84', όταν με άψογο τελείωμα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ντίνα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22' Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85' Πριντέτα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59' Ζησόπουλος), Μπρίτο (71' Βασιλείου), Λημνιός (82' Μπαστακός), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος.

 

Ετικέτες

Με νίκη ξεκίνησε η «ναυαρχίδα» του υγρού στίβου του ΓΣΠ , στο τουρνουά ομάδων της Α2 που διοργανώνει το Περιστέρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας