Τελευταία ενημέρωση 17:42, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Βασίλης Λόης είναι ένας από τους τρεις εφόρους της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. και μάλιστα ο πιο «φρέσκος» ξεκίνησε μόλις τον Σεπτέμβρη. Το τμήμα που είναι υπό την ευθύνη του είναι αυτό των Μίνι Παίδων , που κατάφερε να πάρει την 2η θέση στον όμιλο και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Όταν συναντηθήκαμε για να μας μιλήσει για την επιτυχία των μικρών – λίγο μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Γέρακα και την νίκη με 10-7 – τον είδαμε ευχαριστημένο και χαμογελαστό.

 Σε βλέπουμε όλο χαρά…

 Μα είναι να μην χαίρεσαι όταν οι κόποι σου πιάνουν τόπο! Τα παιδιά έδωσαν 3 μέρες ότι καλύτερο είχαν , κυνηγώντας όλα τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ανεξάρτητα από αντίπαλο… ακόμα και με την Βουλιαγμένη έπαιξαν χωρίς το φόβο της ήττας… κοιτάξανε όλους τους αντιπάλους στα μάτια… στα ίσια … και αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον.

 Είσαι ικανοποιημένος από ότι φαίνεται  στον μέγιστο βαθμό!

 Δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσα να πω ναι, είμαι ευχαριστημένος. Γνωρίζοντας όμως τις δυνατότητες μας τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά , θα πω ότι περιμένω ακόμα περισσότερα από όλες τις πλευρές. Ξέρεις εμείς στην ανδρική υδατοσφαίριση έχουμε ένα θέμα… Δεν είμαστε ικανοποιημένοι για τίποτα περισσότερο από μία εβδομάδα! Δουλεύουμε σκληρά , με πρόγραμμα και με δέσμευση πάνω σε ένα 5ετες πλάνο. Νομίζω ότι στο τέλος της πενταετίας θα μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά εάν είμαι ικανοποιημένος.

 Τι θα ήθελες να δεις να πετυχαίνει η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π.?  

  Τίποτα λιγότερο από αυτό που ζητά ο κάθε Περιστεριώτης από την ομάδα της καρδιάς του … «Περιστέρι όπως παλιά» … Αξίζει να είμαστε πρωταγωνιστές σε όποιο άθλημα και εάν δραστηριοποιούμαστε! Γιατί «Εδώ είναι Περιστέρι»!

 Πως σου φάνηκε αυτή η πρώτη χρονιά ως έφορος ?

 Με τον Μπάμπη και τον Γιάννη είχαμε άριστη σχέση από την κερκίδα, οπότε όταν προστέθηκα και εγώ στο teamδεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι μεταξύ μας … Θα μπορούσα να πω ότι η φιλία μας έγινε ακόμα πιο δυνατή. Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι πράγματα που στην κερκίδα φαίνονται απλά και καθημερινά , για κάποιους είναι δύσκολα και απαιτούν τεράστιο χρόνο οργάνωσης και προσπάθειας . Και οι δύο τους είχαν βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά και φέτος και οι τρεις μας ακόμα ψηλότερα. Δεν σου κρύβω ότι υπήρχαν φορές που αγχωθήκαμε υπερβολικά … αλλά τα καταφέραμε … παίρνοντας δύναμη ο ένας από τον άλλο . Αλλά και από την στήριξη του κόσμου… έχουμε καταπληκτικούς φίλους στην κερκίδα!

 Για την συνέχεια τι βλέπεις ?

 Αρχικά θέλουμε να καταφέρει η ανδρική μας να παραμείνει στην Α2 και οι μίνι παίδες μας να περάσουν στην 3ηφάση… Εκεί θα μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά μας ήταν πετυχημένη από όλες τις πλευρές. Να κάνουμε και μία ωραία συζήτηση με την Διοίκηση για την επόμενη χρονιά ώστε το πόλο να πάρει τελικά τον δρόμο του στην πόλη μας … και φυσικά και την θέση που του αξίζει. Θα δείξουν οι επόμενοι μήνες … για την ώρα κοιτάμε άντρες και μίνι παίδες!

 Βασίλη σε ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!

 Εγώ σας ευχαριστώ για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεται σε αυτή μας την προσπάθεια

Ετικέτες

 Ακαδημιών 10ος Όμιλος 7η Αγωνιστική

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με νικητή τον Κεραυνό Πετρούπολης με 1-0 έληξε το απογευματινό κυριακάτικο παιχνίδι.

 Projunior

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μία σου και Μία μου.Ο αγώνας ήταν εξαρχής ένα… ντέρμπι με καλό θέαμα και από τις δύο ομάδες. Τελικό σκορ 1-1 και τελικό νικητή το ποδόσφαιρο. Το γκολ ο Γιάννής Καψής.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τροποποίηση ωραρίου προγράμματος προπονήσεων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Δευτέρα 16/5 το πρόγραμμα προπονήσεων του Εφηβικού τμήματος αλλάζει και ορίζεται ως εξής:

Προπόνηση θα γίνεται κάθε Τρίτη ,Τετάρτη και Παρασκευή από 21.00 έως 22.30.

Σ.ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ. ως 9 μ.μ.) η πώληση εισιτηρίων του μεγάλου αγώνα του Αγίου Ιεροθέου την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Προδευτική στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ετικέτες

Η προπονήτρια αλλά και παίκτρια του Ατρόμητου Καλομοίρα Κοντομίχη έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς που κρίνεται απόλυτα πετυχημένη έπειτα από την παραμονή στην Α’  Εθνική έστω και την τελευταία αγωνιστική.

Ετικέτες

Ομάδα φτιαγμένη από σκληρό αθλητικό μέταλλο οι Παγκορασίδες Α’ του Peristeri Volley ανέτρεψαν  όλα τα προγνωστικά και με δυο νίκες 3-0 μέσα, έξω επί του Πανιωνίου, πανηγύρισαν  για τρίτη συνεχόμενη φορά στην ιστορία τους, την είσοδό  στο f4 της ΕΣΠΕΔΑ! Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο τέλος του αγώνα όταν Παγκορασίδες 1,2,3 αλλά και κορασίδες έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου! Μια νέα μεγάλη δύναμη στο βόλεϊ έχει ήδη γεννηθεί!

Τσάτουμα, Κασουρίδη, Παναγιωτοπούλου, Σκέμπη, Γλυνού, Ατέσογλου, Κωτσαδάμ, Μίλη, Σταμούλου, Τρίσα, Γκριφισιά με πανάξια πρόκριση γράφουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Προπονητής ο δάσκαλος των Χρήστος Κουγιουμτζόγλου!!!
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
1ο σετ 25-19
2ο σετ 25-23
3ο σετ 25-19

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας