Τελευταία ενημέρωση 11:44, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Mεγάλη νίκη στο ντέρμπι των πρωτοπόρων πέτυχε ο Ατρόμητος Περιστερίου με σκορ 3-1 επί του Περιστεριακού για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα.
Ετικέτες

O Ατρόμητος αντέδρασε πολύ σωστά στην σειρά διαιτητικών λαθών που γίνονται σε βάρος του και σε ανακοίνωση που ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.

Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.

Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ9 (παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο) έκανε πολύ ωραία προσπάθεια απέναντι στον ΑΟ Ιλίου και επιβραβεύτηκε με μια άνετη νίκη με σκορ 6-0 αν και σε αυτή την ηλικία προέχει η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των μικρών ποδοσφαιριστών.

Από δύο γκολ σημειώσαν οι Μπράχος, Παναγιώτου και από ένα οι Φλεμετάκης, Γιαννακάς.

Ο προπονητής Τάσος Γκέρος χρησιμοποίησε τους: Μπονελη, Ψαρακη , Σπηλιωπουλο, Μπραχο, Καραθαναση,  Φλεμετακη, Γιαννακα, Ραδαιο, Καραβελακης, Παναγιωτου.

Ετικέτες

 Οι πολυδιαφημιζόμενες Ελπίδες Καρδίτσας χρειάστηκαν τη βοήθεια του Τρικαλινού Ζήση και των εποπτών του για να κερδίσουν τον Ατρόμητο για το Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ετικέτες

Το κενό που άφησε ο Μαριάνο Μπίτολο στο αριστερό άκρο της άμυνας θα  το καλύψει μαζί με τον Κατράνη ο Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος θα μετακομίσει στον Ατρόμητο από την Ομόνοια ως το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός πριν την Κύπρο και την Ομόνοια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ατρόμητο Αθηνών, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Θανάση Παντελιάδη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου». 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας