Τελευταία ενημέρωση 12:08, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Άμιλλα πάλεψε όσο μπορούσε στην Αλεπότρυπα κόντρα στην πρωτοπόρο Αθηναϊδα και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003) συνέχισε την ανοδική του πορεία νικώντας αυτή τη φορά τον Πανιώνιο με το «καθαρό» 3-0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Γεροδημήτρης Οικονόμου, Παπανικολόπουλος πέτυχαν τα γκολ των νικητών που έπαιξαν ως εξής: ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΛΕΟΝΑΚΗΣ –ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ- ΖΑΝΝΗΣ- ΣΑΣΣΑΛΟΣ- ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΠΑΖΑ –ΛΟΥΜΑΤΟΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ (αρχική ενδεκάδα) ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ –ΑΧΜΕΤ- ΣΟΦΟΥΛΗΣ -ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (αλλαγές).

Ετικέτες

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ατρόμητος Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2006/07) καθώς σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι συνέθλιψε την αντίστοιχη του Πανιώνιου με σκορ 9-0

Άψογη ομαδική λειτουργία σε όλο το γήπεδο για την ομάδα του Γιάννη Γεωργόπουλου από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με αποτέλεσμα τα γκολ να πέφτουν βροχή: Λουδάρος(4), Μαρουλής(2), Φάνος(1), Πολίτης(1), Σπηλιόπουλος(1).

 Η σύνθεση: ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΛΙΑΝΑΚΟΣ, ΚΩΤΣΗΣ, ΓΚΕΡΟΣ, ΖΑΓΑΡΕΛΟΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΦΑΝΟΣ

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό τεστ συντήρησης με αντίπαλο τον συμπολίτη Άγιο Ιερόθεο έδωσε σήμερα ο Ήφαιστος στο γήπεδο που αποτελεί κοινή έδρα πλέον και των δύο συλλόγων.

Ετικέτες

Νίκη ορόσημο στην ιστορία του γιατί ο αντίπαλος του πριν από μερικά χρόνια έπαιζε στην Α’ Εθνική αλλά πλέον διανύει μεγάλη παρακμή, πέτυχε σήμερα ο Απόλλωνας Περιστερίου στην Καισαριανή με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαυρομιχάλη στο 20’ αλλά ισοφάρισε ο Στεφανής με πέναλτι στο 58’. Την νίκη στον Απόλλωνα έδωσε ο Αλεξόπουλος στο 75΄.

Η σύνθεση:Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Τάκος, Νάτσης, Στεφανής, Μπαγατέλας, Αλεξόπουλος, Ζαρκάδας, Αποστολόπουλος, Φούκας, Κορρές(αρχική ενδεκάδα), Τσίχλης, Τόλιας, Παπαδόπουλος (αλλαγές).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας