Τελευταία ενημέρωση 01:44, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Άγιου Ιερόθεου το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.45
ΧΩΡΑΦΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30
ΧΩΡΑΦΑΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30
ΧΩΡΑΦΑΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.15
PLAYPARK (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00
FAIR PLAY (ALOU FUN PARK)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Γ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12.15
PLAYPARK (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.15
PLAYPARK (AΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β-Γ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.15
PLAYPARK (AΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.00
PLAYPARK (AΝΩ ΛΙΟΣΙΑ)

Ετικέτες

Koρίτσια καλή επιτυχία!

Για να κατακτήσει την κορυφή για μια ακόμη φορά, το Peristeri Volley μετέχει αύριο στο Final 4 των Παγκορασίδων Α' που διεξάγεται στο Κερατσίνι.

Ετικέτες

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας του ΑΟ Περιστερίου κλήθηκαν στις μικτές της ΕΠΣΑ. Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ  (2ο ΓΚΡΟΥΠ – 2004)

Την ΤΡΙΤΗ 30/05/2017 και ώρα 16:30, καλούνται στο γήπεδο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), για ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, με την αντίστοιχη ομάδα της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ:

ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΠΙΜΠΑ, (ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ (ΔΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ)

Την ΤΡΙΤΗ 30/05/2017και ώρα 15.00 καλούνται, στο γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές με αθλητική περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα γι και άσπρες κάλτσες) για προπόνηση προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ:

ΝΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).

Ετικέτες

Τη μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην Β' Κατηγορία ξεκινάει αύριο η Άμιλλα η οποία στην πρεμιέρα της φάσης των μπαράζ θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αναργύρων στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας στις 5.15 με διαιτητή τον Τσουκαλά στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Διαιτητής θα είναι ο Τσουκαλάς.

Ετικέτες

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι και με ηγετη τον Γιωργο Κραβαρη και πολυ καλους τους Σαραφη, Τάκο, Μητση, Χολογκιτα, Σούρσος (εκπληκτικη διπλη αποκρουση στο 2-0 ) Κοτσαλο,Αργυροπουλο που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας για την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος, ο ΠΟΑΛ κέρδισε το ντέρμπι απεναντι στον Ποσειδώνα Μπουρναζίου με 2-0 και έτσι εξασφάλισε την πρωτιά στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που του δίνει το απευθείας εισιτήριο στα ημιτελικά των play off. Η φετινή χρονια κρίνεται επιτιχημένη για τον ΠΟΑΛ εως τωρα αφού εχει ηδη εξασφαλισει και την συμμετοχη του και στον τελικο του κυπελλου, οπου θα αντιμετωπισει την ομαδα του Ταξιαρχη στις 11 Ιουνιου.

Στο αγωνιστικο κομματι, ο ΠΟΑΛ παρουσιασε ενα ακρως επιθετικο παιχνιδι αφου η νικη ηταν μονοδρομος. Απο την αλλη πλευρα ο Ποσειδων Μπουρναζιου, παρα το γεγονος οτι ηταν αδιαφορος βαθμολογικα εχοντας εξασφαλισει την εισοδο στα προημιτελικα των play off, παρουσιαστικε ανταγωνιστικος και διεκδικησε τη νικη. Σε ενα παιχνιδι που ειχε πολυ γρηγορο ρυθμο ο ΠΟΑΛ καταφερε να εξασφαλισει την νικη απο το πρωτο ημιχρονο με δυο γκολ των Μήτση και Κρίστοφερ. Στο δευτερο ημιχρονο οι ομαδες εχασαν ευκαιριες εκατερωθεν χωρις να σκοραρουν. Οι ποδοσφαιριστες του ΠΟΑΛ εδειξαν για ενα ακομα παιχνιδι οτι βρισκονται σε εξαιρετικη αγωνιστικη κατασταση χωρις να υστερησει κανεις. Επαιξαν: Σουρσος, Πουλοπουλος,Δανας, Κοτσαλος,Κεβιν, Αργυροπουλος, Χολογκιτας Μητσης, Κριστοφερ,Τακος,Σαραφης, Κραβαρης, Δαχτυλιδης, Τσουβαλας, Αντωνιου, Μποζινοπουλος, Τσιλιβαρακος

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας