Τελευταία ενημέρωση 16:18, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κρητικού ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος.
 
Η ανακοίνωση:
 
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κρητικού στην ομάδα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων και κρίθηκε απαραίτητο μετά την φυγή του Γιάννη Καλογερή ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Κρητικό στην οικογένεια του Αγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.
Ετικέτες

Τον κόσμο του Περιστερίου καλεί ο Γ.Σ.Π. να βρεθεί στο κολυμβητήριο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή στην Α2. Η ομάδα της πόλης μας δίνει το Σάββατο 16/7 στις 20:00 έναν σημαντικό αγώνα με τον Ηρακλή και την Κυριακή 17/7 έναν ακόμα με τον ΟΦΗ. Θέλει να κερδίσει αυτά τα 2 παιχνίδια πριν κατέβει στο Ηράκλειο Κρήτης για να δώσει τους τελευταίους 4 αγώνες το ΣΚ 23/7 & 24/7.

Η ΓΣΠάρα μας έχει την μοναδική ομάδα Υδατοσφαίρισης στην πόλη μας και εμείς σαν Περιστεριώτες έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα και στην ανάγκη είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι και παρόντες. Έτσι θα γίνει και αυτό το ΣαββατοΚύριακο... Θα γεμίσουμε το κολυμβητήριο και θα αποδείξουμε ότι το Περιστέρι έχει Πρεσβευτή και αυτός είναι ο Γ.Σ.Π.! Με σύνθημα «Ποτέ η ομάδα μόνη» θα παίξουμε για δύο νίκες... και στην πισίνα αλλά και στην κερκίδα!

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ20 για την περίοδο 2016 – 17.

 

Προπονητής της ομάδας που έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς προωθήθηκαν πολλοί παίκτες από την περσινή ομάδα της Κ17 που έφθασε μέσα στις «4» κορυφαίες της Ελλάδας, παραμένει για τρίτη χρονιά ο Γιώργος Κορακάκης ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ευχήθηκε υγεία, καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες.

Για το νέο βήμα που πραγματοποιούν δίνοντας και τις δικές του ευχές στους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης, ο προπονητής της Κ15 Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τον συνεργάτη του Βασίλη Γκούμα και ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης.

Το παρών στην σημερινή συγκέντρωση (ακολούθησε η πρώτη προπόνηση) έδωσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Μελικιάν, Λιβισιανός, Χανιώτης, Σαμπατάκος, Γιαταγανάκης, Αποστόλου, Χαραλάμπους, Τζίνοβιτς, Μαρκουλάκης, Στρούγγης, Λώλος, Παπαδογιωργάκης, Παυλής, Παναγιωτόπουλος, Ιμέρι, Ζαραφέτας, Ντιντής, Ιγκμπινόμπα, Χατζοβασιλάκης, Κιτσόπουλος, Σκόνδρας, Κάλιο Ρόχα, Δόσης, Κότσικος, Φαρία, Νταβιώτης, Κουτρούλης, Μοιρασγεντής, Κακοσίμος, Παναγιωτίδης, Θεοδωρής, Ρομάριο, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Τριμμάτης.

Οι παίκτες από αύριο θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις, ταυτόχρονα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα από εργομετρικό έλεγχο.

Βοηθός προπονητής/γυμναστής είναι ο Κώστας Παρθενίου, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, Β’ βοηθός προπονητής/αναλυτής ο Άγγελος Χόρτσας, φυσικοθεραπευτής ο Δήμητρης Κίτσιος, έφορος υλικού ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ετικέτες

Στο πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων επανήλθαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο. Το πρωί προπονήθηκαν στο Γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Βασιλείου.

Ετικέτες

Αρκετοί ήταν οι αθλητές του Άθλου Περιστερίου που βραβεύτηκαν.

Η ανακοίνωση:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ:
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΗΛΙΑ, ΚΑΨΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΒΑΓΙΑΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΦΩΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑΣΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟ!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας