Τελευταία ενημέρωση 21:08, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα λάθος του Κεϊτά στο χώρο του κέντρου και μια κατακπληκτική σκέψη του Κλάους Αθανασιάδη αδίκησαν την καλή προσπάθεια που έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να γνώρισαν την πρώτη τους ήττα έπειτα από τέσσερα φιλικά ματς όμως έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι σε καλό δρόμο και έτοιμοι σχεδόν για το πρωτάθλημα.

Θετικό το γεγονός επίσης ότι ολοκλήρωσαν το ματς με τον Μπαστακό, το Νάτσο, τον Λαζαρίδη και τον Κατράνη, τέσσερα δικά του παιδιά από την ομάδα Κ20 ενώ βασικός ξεκίνησε ο Λημνιός που ξεχώρισε ιδιαίτερα.

Δείτε το βίντεο...

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή αναμένεται να κάνει ο Ήφαιστος Περιστερίου, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε.

Η ομάδα έχει κάνει ήδη δυνατές μεταγραφές, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ο επιθετικός Σταύρος Κίτσιος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χριστόπουλος από Κανάρη Νενήτων, ο αμυντικός Στέλιος Γιάκας από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο τερματοφύλακας Αργύρης Στουραΐτης από την Αμιλλα Περιστερίου, ο επιθετικός Φραγκίσκος Χίος από την Κηφισιά και ο επιθετικός Άρης Ζόνγκος από τους Τράχωνες Αλίμου, ο οποίος έπαιζε στον Ήφαιστο το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός και αποκτήθηκε, πλέον, με μεταγραφή.

Ετικέτες

 

Ο Μάριος Κουμπούλης ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν τον Άγιο Ιερόθεο να πάρει πέρυσι την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ετικέτες

Πολλά κιλά ιδρώτα χύνουν καθημερινά οι παίκτες του Α.Ο. Περιστερίου.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν λίγες ημέρες και ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Αρζένης, προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του όσα θέλει να έχουν για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Ετικέτες

Στις 19 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη της Άμιλλας για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο Τσαλαβούτα και θα ακολουθήσει προπόνηση.

Ήδη με ενέργειες του νέου προπονητή Κώστα Σώκου έχουν κλείσει τρία φιλικά προετοιμασίας στις 3 Σεπτεμβρίου με την Τόλμη, στις 7 Σεπτεμβρίου με τον Κεραυνό Πετρούπολης και στις 14 Σεπτεμβρίου με την Αλσούπολη. Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας  ξεκινάει στο διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας