Τελευταία ενημέρωση 20:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mε τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στον Λευτέρη Πετρούνια τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Λίγες ώρες αργότερα από τον θρίαμβό του Έλληνα γυμναστή στην Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο, μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη έγραψαν:

NBC
"O νέος Άρχοντας των Δακτυλιδιών: Ο Έλληνας Πετρούνιας κέρδισε τον τίτλο στους κρίκους"
«Tο συνήθως θορυβώδες κοινό της Ολυμπιακής Αρένας έκανε ησυχία. Είχε έλθει η στιγμή για τον ήρωα του, τον πρώτο Βραζιλιάνο γυμναστή που είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο. Ο Αρτούρ Ζανέτι έπρεπε να αποδείξει ότι παραμένει "Άρχοντας των Δακτυλιδιών", όμως δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τα -φαινομενικά άκοπα- κρατήματα και την άψογη προσγείωση του Πετρούνια»

BBC
"Άρχοντας των Δακτυλιδιών. Είναι χρυσό για την Ελλάδα, χάρη στον Λευτέρη Πετρούνια
Με βάση το βαθμό δυσκολία, ο Πετρούνια ξεπερνούσε μόνο έναν από τους άλλους επτά φιναλίστ. Η εκτέλεσή του όμως, τους ξεπέρασε όλους. Παραδοσιακή ελληνική μουσική πλημμύρισε την Αρένα, για να γιορτάσουν την χρυσή προσπάθειά του"

AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων)
Ο Έλληνας Πετρούνιας εκθρόνισε τον Ζανέτι
«Ο Έλληνας Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, μπροστά από τον κάτοχο του τίτλου, Αρτούρ Ζανέτι και τον Ρώσο, Ντένις Αμπλιάζιν. Ο 25χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής συγκέντρωσε την πολύ καλή βαθμολογία των 16β. στους πρώτους του Ολυμπιακούς Αγώνες.

L'EQUIPE
Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους ο Πετρούνιας
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε ότι είναι το "αφεντικό" στους κρίκους κατακτώντας τον ολυμπιακό τίτλο, μπροστά από τον Βραζιλιάνο Ζανέτι»

REUTERS
Ο Πετρούνιας φουσκώνει τους μύες του και κερδίζει το χρυσό
«Ο μυώδης Έλληνας, Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε επίδειξη ανωτερότητας στο αγώνισμα των δυνατών, αφού κέρδισε με μικρή διαφορά το φαβορί και χρυσό ολυμπιονίκη του 2012, Αρτούρ Ζανέτι»

Ετικέτες

Κάνοντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 16.000 βαθμούς και μετέτρεψε σε απόλυτο θρίαμβο τον τελικό στους κρίκους, κατακτώντας το δεύτερο χρυσό της Ελλάδας στο Ρίο!

Ο αθλητής της Ειρήνης Περιστερίου συγκέντρωσε -τους ασύλληπτους- 16.000 βαθμούς, επιβεβαίωσε πως είναι ο… lord of the rings, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Το πρόγραμμα του 26χρονου αθλητή, που είχε βαθμό δυσκολίας 6,80, ήταν αψεγάδιαστο, ενώ η έξοδός του ήταν φανταστική, με τον 26χρονο να μετατρέπει σε απόλυτο θρίαμβο τον τελικό! 

Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τρίτο συνολικά, μετά από εκείνα που κατέκτησε η εκπληκτική Άννα Κορακάκη.

Δεύτερος στους κρίκους ήταν ο Βραζιλιάνος Ζανέτι με 15.766 βαθμούς και τρίτος ο Ρώσος Αμπλιαζίν με 15.700.

Ετικέτες

Πέρσι τέτοιο καιρό κατασκόπευε τους αντιπάλους του Ατρόμητου, φέτος κατασκοπεύει τον Ατρόμητο για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Αυτό έκανε η Κέρκυρα, με τον Βασίλη Καλογιάννη (αναλυτή αντιπάλων), συνεργάτη του Μιχάλη Γρηγορίου τον περσινό προπονητή του Ατρόμητου, να βρίσκεται την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο, που θα βρεθεί απέναντι στους «Φαίακες» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και το Σάββατο, με άνθρωπο του Ατρόμητου αυτή τη φορά να βρίσκεται στο νησί των Επτανήσων ώστε να παρακολουθήσει την Κέρκυρα, στο φιλικό 1-1 με την Βέροια.

Ετικέτες

Πρόγραμμα αποθεραπείας και spa ακολούθησαν σήμερα το πρωί οι περισσότεροι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν χθες στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ετικέτες

Μεγαλεία για τον Πίτου Γκαρσια στην Κορέα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας