Τελευταία ενημέρωση 13:34, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα στο Κολυμβητήριο της Χωράφας οι ΙΓ' Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης που διοργανώνει ο ΓΣΠ γιορτάζοντας τα 45 χρόνια από την ίδρυση του.

Ετικέτες

Την μεγαλύτερη σε έκταση φετινή του νίκη δείχνοντας ότι έχει φορμαριστεί την πιο κατάλληλη στιγμή πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 ήταν χάρμα οφθαλμών απέναντι στην σουηδική Χάμαρμπι στον σημερινό ημιτελικό του Elite Neon Cup που διεξάγεται στην Παιανία. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε ως μοναδικό όπλο της τη δύναμη και ενίοτε το αντιαθλητικό παιχνίδι, κέρδισε με σκορ 3-0 και θα αγωνιστεί αύριο στο μεγάλο τελικό της πολύ σημαντικής αυτής διεθνούς διοργάνωσης.

Το 1-0 έκανε ο Κολινιάτης στο 15’΄με προβολή από σέντρα του Βαγγέλη. Στο 24’ ήρθε η σειρά του Πολίτη που με σουτ έκανε το 2-0 από πάσα του Αθανασίου. Το τελικό 3-0 έγραψε στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Ζούνης.

Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μανδάς, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Κουστουμπάρδης, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Ζούνης, Κολινιάτης, Βαγγέλης, ενώ έπαιξαν  στο δεύτερο ημίχρονο και οι Στεργίου, Παπαθανασίου, Χατζής, Λουκής, Λογοθέτης, Δημητρίου, Βλαχομήτρος, Καστόρης.

Ετικέτες

 Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν σήμερα οι Παμπαίδες του Ήφαιστου οι οποίοι για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ κέρδισαν τον συμπολίτη Ηρακλή με σκορ 4-1 δείχνοντας ότι δεν τους επηρέασε η διακοπή λόγω των ημερών του Πάσχα.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Καριώτης.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον Τραϊανό Δέλλα, παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου, για το θέμα της παραμονής τους «Κολοσσού» στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου στη νέα χρονιά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας