Τελευταία ενημέρωση 12:52, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ακόμη πιο όμορφη έγινε η παρουσία του Ατρόμητου στη Μύκονο με τις ομάδες Κ14 και Κ13 με την ταυτόχρονη   παρουσία του Χαβιέρ Ούμπιντες στο κυκλαδίτικο νησί.

Ετικέτες

Άμα θέλουμε να ευαγγελιζόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα μας, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ούτε ποιος θα κάνει κουμάντο. Το καλύτερο ποδόσφαιρο να έρθει όταν από τις πολύ μικρές ηλικίες θα τηρείται η ισονομία, όταν  θα γίνεται σωστή διαπαιδαγώγηση και κυρίως όταν οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα «μπολιάζονται» με το μικρόβιο ντε και καλά του πρωταθλητισμού.

Παίρνω αφορμή από την προκήρυξη του πρωταθλήματος Παμπαίδων που διοργανώνει η ΕΠΣΑ. Παιδιά δέκα ετών όχι μεγαλύτερη. Δέκα ομάδες δημιούργησαν έναν όμιλο έδωσαν παιχνίδια μεταξύ τους και στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν ο Ήφαιστος και η Κηπούπολη. Το πρωτάθλημα κατέκτησε όμως ο Ήφαιστος γιατί έχει καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τρίχες κατσαρές. Το ίδιο θα λέγαμε άμα ήταν ανάποδα. Πάλι τρίχες κατσαρές. Τα παιδάκια του Ηφαίστου πανηγύρισαν λοιπόν το πρωτάθλημα και τα παιδάκια της Κηπούπολης έμειναν με την πίκρα και την στενοχώρια που η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα. Επειδή τα μεταξύ τους παιχνίδια ενδεχομένως να έλειπαν κάποια παιδάκια, επειδή ενδεχομένως ο προπονητής να έκανε πιο πολλές αλλαγές, τέτοια πράγματα.

Και ερχόμαστε τώρα στο προκείμενο. Παιδιά και προπονητές να  «μπολιάζονται» άσκοπα με ένα μικρόβιο που άμα μπει μέσα τους θα κάνει πιο δύσκολη την όμορφη περιπέτεια τους παίζοντας ποδόσφαιρο. Την επόμενη φορά τα παιδιά της Κηπούπολης και ο προπονητής τους για παράδειγμα θα παίζουν και για την σκοπιμότητα, θα σκέφτονται τι έχουν κάνει στο πρώτο παιχνίδι και ανάλογα θα κυνηγήσουν αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι. Και πάει λέγοντας.

Καλό είναι λοιπόν η ΕΠΟ να δει καλύτερα τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Υποδομής που διοργανώνει. Να μην περνάει αυτή την άσχημη νοοτροπία σε μικρούς αθλητές και προπονητές. Να το δει αλλιώς. Να βρει καλύτερες λύσεις και ας αφήσει τις ισοβαθμίες και τη διαφορά τερμάτων. Να αλλάξει τις προκηρύξεις και να τις προσαρμόσει με το παιδικό ποδόσφαιρο. Αυτές που ισχύουν  είναι για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, άντε και σε ερασιτεχνικό κατηγοριών αλλά όχι για ακαδημίες και για δεκάχρονα παιδιά!

Ετικέτες

Το Δ.Σ.και όλη η οικογένεια του ΑΟ Κηπούπολης θέλει να συγχαρεί τούς αθλητές του Παμπαιδικού Τμήματος για την επιτυχία τους στο επίσημο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.
Οι αθλητές της ομάδας  μετά από 18 παιγνίδια σε δύο ομίλους και αφού ισοβάθμησαν με την ομάδα του Ηφαίστου στην πρώτη θέση έχασαν την πρωτιά στην διαφορά των μεταξύ μας παιγνιδιών.
Σίγουρα η προσπάθειά και η ομοιογένειά είναι το σημαντικότερο στον αθλητισμό και αφήνει σε δεύτερη μοίρα κάθε τρόπαιο με την μορφή υλικού αγαθού!

Ετικέτες

Στην αποστολή της Μικτής κλήθηκε και πάλι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Νικολακόπουλος.

 

Την ΤΡΙΤΗ 31/05/2016 και ώρα 18:00, καλούνται, στο ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές για φιλικό αγώνα της  ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

ΜΑΝΤΑΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΕΑΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ),

ΝΤΟΗ, ΚΥΡΙΤΣΑΣ( ΙΑΣΩΝ), ΤΖΑΒΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ, ΓΟΓΟΥΒΙΤΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ),

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΚΡΗΣ, ΠΑΥΛΑΚΗΣ (ΑΕΚ),

ΜΠΕΚΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ), ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ (ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ), ΧΡΟΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ), ΚΟΥΒΑΡΑΣ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ),

ΓΙΑΤΡΑΣ, ΓΚΙΚΑΣ (ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ), ΠΟΡΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ),

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ), ΧΡΥΣΑΦΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ),

ΛΑΜΠΡΟΥ (ΧΑΪΔΑΡΙ), ΘΑΝΑΣΗ (ΠΑΤΗΣΙΑ), ΜΑΡΙΝΗΣ, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ (ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ),

ΖΟΥΓΡΑΣ (ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ), ΑΡΣΕΝΙΟΥ (ΣΟΥΡΜΕΝΑ),

ΣΙΑΡΑΒΑΣ (ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ), ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ (ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).

Ετικέτες

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, με απόφασή του στην υπ’ αριθ.120/05-05-2016 συνεδρίαση, αφού έλαβε υπόψη τα άρθρα 23, 24 και 25  του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Π.Σ.Α.  και τις σχετικές διατάξεις  της  ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας,  π ρ ο σ κ α λ ε ί τα  τακτικά μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών:

     Στην Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο  Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52),  την ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06/2016 και ώρα 18.00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

α)    Εκλογή  Γραμματέα  Γ.Σ.

β)    Επικύρωση ενός Πρακτικού προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.

γ)    Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016,

δ)    Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,

ε)    Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2015 (από  1/1 έως 31/12),

στ)  Έγκριση προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2017.

 

      Αν η συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06/2016, ώρα 19:00 και στον ίδιο τόπο, βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων αντιπροσώπων και χωρίς νέα πρόσκληση.

      Η Γενική Συνέλευση έχει απαρτία όταν παρίστανται τουλάχιστον οι μισοί πλέον ενός, του συνόλου των

αντιπροσώπων των ταμειακώς εντάξει σωματείων  - μελών της Ένωσης.

      Η Γενική Συνέλευση συζητεί και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια

διάταξη.

      Κάθε σωματείο - μέλος της Ένωσης, εκπροσωπείται στη  Γενική Συνέλευση μ’ ένα τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο, οριζομένων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, από τα τακτικά μέλη του εκπροσωπουμένου σωματείου.

       Αντιπρόσωπος ορίζεται μέλος του σωματείου με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται.

       Κάθε αντιπρόσωπος μόνο ένα σωματείο μπορεί να εκπροσωπεί.

       Κάθε σωματείο της Ένωσης διαθέτει μια (1) μόνο ψήφο.

       Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση, στην Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ  το αργότερο προ τριών (3) ημερών, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας της συνέλευσης και της ημέρας αποστολής, (δηλαδή μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2016) ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του σωματείου που εκπροσωπούν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας