Τελευταία ενημέρωση 23:59, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έγιναν χτες τα φιλικά των Κορασίδων και των Νεανίδων με τις ακαδημίες του ΑΓ. Στεφάνου.

 

Ήταν δύο εκπληκτικοί αγώνες πολύ δυνατοί με τα κορίτσια κ των δύο τμημάτων της ακαδημίας του "αστεριού" να βγάζουν πολύ πάθος κ δύναμη .Οι Κορασίδες επικράτησαν με το παμπαιδικο του ΑΓ. Στεφάνου 2-1 τα γκολ για τις Κορασιδες οι Παπακώστα και η Σουραδου. Οι Νεανιδες επικρατησαν κ αυτες με τι παιδικο του Αγ. Στεφανου 5-1 τα γκολ για την ομάδα του Περιστερίου πέτυχαν οι: Κοπελου, Κριεμπαρδη (2) , Φυτίλη και Ξυλαρδιστου.

Ετικέτες

Aποχαιρετηστήριο τραπέζι θα παραθέσει η διοίκηση του Α.Ο. Περιστερίου στους παίκτες και στο τιμ του συλλόγου.

 

Η συνεύρεση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και αναμένεται όλοι να περάσουν καλά. Σε ένα άλλο θέμα της ομάδας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου με τον προπονητή, Κώστα Αρζένη, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση για το Εθνικό Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Βόλου. Με μικρή διαφορά τα Δελφίνια κατάφεραν να μείνουν στην 3η θέση στη Γενική βαθμολογία,.

Μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο η ανάδειξη δύο αθλητών , του Χρήστου Χριστοφορίδη & της Σοφίας Κτενά (φωτο) ως καλύτεροι αθλητές των αγώνων.                                                                                        

  Συγκεκριμένα : ο Χρ. Χριστοφορίδης κατέκτησε 4 χρυσά ατομικά μετάλλια στα αγωνίσματα 200μ, 400μ, 800μ και 1500μ( στο οποίο έκανε Πανελλήνιο Ρεκόρ ), πιάνοντας όριο σε όλα τα αγωνίσματα και 1 χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ200μ Ανδρών. Ενώ, η Σοφία Κτενά πρόλαβε πριν τον τραυματισμό που είχε να κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια, στα 50μ άπνοια όπου κατέρριψε για ακόμη μία φορά το Πανευρωπαϊκό ρεκόρ, κάνοντας παράλληλα και Πανελλήνιο ρεκόρ και στα 50μ επιφάνειας όπου και σε αυτό η αθλήτρια έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ.

Οι αθλητές  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατακτώντας 14 μετάλλια : 7 χρυσά,  3 ασημένια και 4 χάλκινα.

Όριο για πρόκριση στις διεθνείς διοργανώσεις έπιασαν τέσσερις από τους αθλητές του συλλόγου :

ο Χρήστος Χριστοφορίδης στα 200μ, 400μ, 800μ και στα 1500μ,

η Σοφία Κτενά στα 50μ άπνοια και στα 50μ επιφάνειας,

ο Σταύρος Κουρλάκης στα 1500μ και

ο Κων/ντίνος Τερζανίδης στα 1500μ.

Τελευταίο αλλά σημαντικότερο γεγονός είναι η επιλογή πέντε αθλητών για τη συμμετοχή τους στα διεθνή πρωταθλήματα :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( ΒΟΛΟΣ )

Χρήστος Χριστοφορίδης

Σταύρος Κουρλάκης

Σοφία Κτενά

Δέσποινα Μακριά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ( ΓΑΛΛΙΑ )

Κων/ντίνος Τερζανίδης

Ετικέτες

Το πλοίο «Κατερίνα» που τους ταξίδεψε στην Μύκονο πιλοτάρισαν χθες το πρωί οι παίκτες της Ακαδημίας του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Σήμερα γιορτάζει το Περιστέρι και ο Άγιος Ιερόθεος. Την τελευταία πινελιά στην άνοδο του στη Γ΄Εθνικη που είναι δεδομένη αλλά θέλει να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα θέλει να βάλει η ιστορική ομάδα της πόλης μας που αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κορυδαλλού την Προοδευτική που ήδη με τέσσερις νίκες έχει πανηγυρίσει από την περασμένη αγωνιστική την άνοδο.

Ο «Άγιος» δεν θέλει να περιμένει την απόφαση της αθλητικής δκαιοσύνης για την τύχη του αγώνα Αιγάλεω - Προοδευτική που είναι δεδομένο ότι θα στοιχίσει με βαριά καμπάνα και αφαίρεση των τριών βαθμών και στόχος του είναι να φύγει με το διπλό ώστε και μαθημαντικά να γιορτάσει την άνοδο και από αύριο κιόλας να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Από αγωνισιτκής πλευράς ο Ισίδωρος Σταυριανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει μια ενδεκάδα που σαφώς και δεν θα έχει διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια στα μπαράζ με Αιγάλεω και Αετό Κορυδαλλού.

Την σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να στηρίξει και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση που έχει βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια του «Αγίου» για τηξν άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας