Τελευταία ενημέρωση 01:49, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Kανονικά συνεχίζουν την προετοιμασία τους όλα τα τμήματα της Γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου. 

 

Οι Νεανιδες και οι Κορασίδες έχουν φιλικό μέσα στην βδομάδα με τις ακαδημίες του Παθιακακης, όπου για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνουν όσους βρεθούν στο γήπεδο, να ευχαριστηθούν γκολ και θέαμα.

Ετικέτες

Oι Fentagin έχουν αποδείξει ότι σέβονται όσους είναι σωστοί και ξέρουν να τους τιμούν!

 

Έτσι, τιμούν και τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο που είχε φύγει σαν σήμερα στις 30/06/2010, γράφοντας στην σελίδα τους: "Μεϊ ψυχάρα για πάντα Ατρομητάρα".

Ετικέτες

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισαν οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο κλιμάκιο του Ηρακλείου.

 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Μαϊου στο γήπεδο που χρησιμοποιούν οι Περιστεριώτες και θα ξεκινήσει στις 17:30.

Ετικέτες

Τη νίκη πανηγύρισαν τα τμήματα Παίδων και Προτζούνιορ του Ηρακλή Περιστερίου.

 

Νίκησαν τον Ολυμπιακό οι Παίδες

Νικητής με σκόρ 3-1 αναδείχτηκε το Παιδικό τμήμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ακαδημία Ολυμπιακού Καραταίδη δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό στο περιστέρι.  Θα μπορούσε να κερδίσει και πιο άνετα, από ότι δείχνει το σκόρ και να το διευρύνει ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2 Γκόλ-ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΝΑ 1 Γκόλ

Πέρασμα των Παίδων από το Ίλιον

Εκτός έδρας πέρασμα για το Παιδικό τμήμα που δεν πτοήθηκε από τις δύο φορές που δέχτηκε την ισοφάριση από την Α.Ε.Ιλίου και με ένα τρίτο γκόλ καθάρισε τον αγώνα και απέδρασε νικηφόρα από το γήπεδο με 3-2.
Τα γκόλ οι :
ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΝΑΞΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Εξάσφαιρο τα Προτζούνιορ

Σε ένα αγώνα με πολλά γκόλ και πλούσιο θέαμα ήταν ο απολογισμός για τους μικρούς μας φίλους και αθλητές με τον δείκτη του σκορ να δείχνει τελικό 6-2 και την μπίλια να κάθεται στον "ΗΡΑΚΛΗ"...
Στην γιγαντοοθόνη είδαν το όνομα τους οι κάτωθι σκόρερ:
ΝΤΟΚΟ ΟΡΕΣΤΗΣ 2 Γκόλ
ΑΛΕΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1 Γκόλ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Γκόλ
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1 Γκόλ
ΚΑΡΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛ 1 Γκόλ
 
Ετικέτες

Δελτίο Τύπου για την μεγάλη επιτυχία του, να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, ανάρτησε ο Άγιος Ιερόθεος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

 Δείτε το Δελτίο Τύπου χωρίς την περιγραφή του αγώνα, την οποία διαβάσατε εχτές από την ιστοσελίδα μας:

"Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να γράψει ιστορία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ο Άγιος Ιερόθεος όχι απλά μπόρεσε να μπει... σφήνα ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες όπως είναι το Αιγάλεω και η Προοδευτική, αλλά με το 0-0 κόντρα στην Προοδευτική, να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση στους ομίλους μπαράζ και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο που δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείου και ποδοσφαιριστές κατάβαλαν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Πλέον, η ομάδα θα κληθεί να δώσει το τελευταίο ματς την επόμενη Κυριακή στο Αιγάλεω όπου θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τη σεζόν".

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας