Τελευταία ενημέρωση 18:00, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Σε μια όμορφη αλλά και λιτή εκδήλωση τα  παιδιά Παμπαιδικού τμήματος της Κηπούπολης  βραβεύτηκαν άλλη μία φορά για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά καταλήγοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο επίσημο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α μαζί με τον Ήφαιστο.

Η διοίκηση του ΑΟ Κηπούπολης ευχαριστεί τους προπονητές που πλαισίωσαν το τμήμα και έδωσαν ότι καλύτερο είχαν. Επίσης όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Παιδιά σας ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα καμαρώσουμε αρκετούς από εσάς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τέλος ευχαριστούμε τούς γονείς των παιδιών μας για τίς ατελείωτες ώρες που πέρασαν δίπλα μας αψηφώντας κάθε καιρό ελπίζοντας του χρόνου να ζήσουμε ανάλογες στιγμές !!».

Ετικέτες

Την 30η φετινή του νίκη πέτυχε το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου κι ενώ έχει πλέον ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της περιόδου.

Ετικέτες

 Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η φοβερή ΠΟΑΛ κέρδισε τον Άγιο Αντώνιο στη φάση των μπαράζ  του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου με σκορ 3-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-1).

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου μπήκε δυνατά στον αγώνα κι έκανε σημαντικές φάσεις με τους Κέβιν, Τσιλιβαράκο, Αντωνόπουλο κι ένα ωραίο γκολ του Μπεκίρη με απευθείας χτύπημα φαουλ στο «Γ» του Σούρσου. Η καλή αμυντική λειτουργία της ΠΟΑΛ δεν επέτρεψε τους επιθετικούς του Αγίου Αντωνίου να φανούν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο.

Το ίδιο σκηνικό  και στην επανάληψη με την ΠΟΑΛ να κάνει ευκαιρίες και να δείχνει ότι θα είναι νικήτρια όμως στις καθυστερήσεις ο έμπειρος Ρώτσιος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1)

Το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί η ΠΟΑΛ έδειξε την ανωτερότητά της με επιθέσεις φωτιά κάνοντας το 2-1 με τον Κέβιν και το 3-01 με τον Δημητρακόπουλος. Με δύο κάρτες αποβλήθηκαν ο Κέβιν της ΠΟΑΛ και ο Βαρλάμης του Αγιου Αντωνίου.

Με το τελευταίο σφύριγμα οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι και αυτή η εικόνα είναι η μεγαλύτερη νίκη. Κορυφαίος για την ΠΟΑΛ ο Νίκος Μήτσης, εξαιρετικός στην παράταση ο Νάσος Κόκκαλης.

ΕΠΑΙΞΑΝ:ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ,ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΣΗΣ,ΚΟΤΣΑΛΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΕΚΙΡΗΣ,ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ,ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΕΒΙΝ,ΤΡΑΝΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΟΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ.

Ετικέτες

Πλήρωσε τη χαλαρότητα!

Κατώτερος του αναμενομένου ο Ατρόμητος Περιστερίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κένταυρουσε παιχνίδια για τα μπαράζ του Ανεξάρτητου Πωταθλήματος. Εμφανίστηκε χαλαρός και το πλήρωσε χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2). Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κέναταυρο να πιάνει στον ύπνο την άμυνα του Ατρόμητου και να πετυχαίνει δύο γκολ στο 8' και στο 17'.   Ο Ατρόμητος αντέδρασε κια μπήκε στο παιχνίδι στο 35' με γκολ του Φαϊτάκη.

Στο β' ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, πίεσε με σκοπό να ισοφαρίσει αλλα ο Κένταυρος δείχνοντας δύναμη στην επίθεση είχε δύο δοκάρια. Τελικά στο 56' ισοφάρισε ο Σιρινίδης σε 2-2. Στο 90' ο Κένταυρος κέρδισε ένα πολύ αμφιοσβητούμενο πέναλτι αλλά ο παίκτης που το εκτέλεσε το έστειλε άουτ. Η παράταση δεν άλλαξε κάτι κι έτσι στη διαδικασία των πέναλτι ο Κένταυρος πήρε τη νίκη με 3-2. Κακή σε γενικές γραμμές η διαιτησία.

 

Ετικέτες

Mε το κύπελλο της 1ης θέσης επέστρεψαν από τη Σύρο οι πιτσιρικάδες του ΓΣΠ που έλαβαν μέρος σε τουρνουά μπάσκετ. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας