Τελευταία ενημέρωση 11:05, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Θα μπορούσε να «το δει» ως ρεβάνς αλλά για εκείνον μόνο ρεβάνς δεν ήταν βλέποντας την ομάδα που τον ανέδειξε να υποβιβάζεται στη Β' Εθνική.

Ετικέτες

Μετά από ένα συγκλονιιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στα πέναλτι ο Ατρόμητος Περιστερίου υπέταξε τον Κορόιβο και προκρίθηξκε πανηγυρικά στον τελικό του Ανεξάρτητου Π΄ρωταθλήματος Περιστερίου. Η κανονική διάρκεια έληξε 3-3 και στα πέναλτι ο Ατρόμητος απόλυτα εύστοχος πήρε την πρόκριση με 5-3.

Ετικέτες

 Mε τίτλο «Ντροπή» οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin έγραψαν για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Το κείμενο που ανάρτησαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους είναι το εξής: «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΤΕ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ..!!

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ..!!».

Ετικέτες

Το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου 2015-16 θα δώσει ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος θα αντιμετωπίσει μεθαύριο (Σάββατο) την Χαλκηδόνα στο γήπεδο «Παντελής  Νικολαϊδης» και ώρα 6 μ.μ.

 Ο  φιλικός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη των αείμνηστων Παναγιώτη Μιχαλέτου και Χρήστου Πλάκα που υπηρέτησαν και τα δύο σωματεία. 

Στον Ατρόμητο, ο Παναγιώτης Μιχαλέτος διατέλεσε Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών  και Διευθυντής Σταδίου Περιστερίου ενώ ο Χρήστος Πλάκας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν απονομές πλακετών στις οικογένειες τους.

Aπό την Δευτέρα οι παίκτες της Κ20 θα μείνουν ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα επιστρέψουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου

Ετικέτες

Επιμορφωτικό σεμινάριο στους προπονητές των τμημάτων Υποδομής αλλά και τους Δικτύου Σχολών θα δώσει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της ΠΑΕ Ατρόμητος Βαγγέλης Μπεκρής.

 

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας