Τελευταία ενημέρωση 14:08, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ελάχιστες είναι οι μέρες που έχουν απομείνει για να εγγραφεί κάποιος για το 2ο καλοκαιρινό του Camp θα κάνει η μπασκετική Άμιλλα τις ημερομηνίες 21-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου, το μπασκετικό τμήμα της Άμιλλας. 

 Η ανακοίνωση:

Το σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το 2ο καλοκαιρινό κάμπ που διοργανώνουμε τις ημερομηνίες 21-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου!!!

Το κάμπ της ομάδας μας θα διαρκέσει 10 ημέρες όπως προαναφέραμε όπου χωρίζονται σε 2 μέρη!!

Το 1ο μέρος 21-25 Ιουνίου περιλαμβάνει ατομική τεχνική σε κατάσταση 1 εναντίον 1 σε άμυνα και επίθεση,
ενώ το 2ο μέρος 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου θα περιλαμβάνει καταστάσεις 2 εναντίων 2 και 3 εναντίων 3 σε άμυνα και επίθεση!!!

Το έμπειρο και απόλυτα καταρτισμένο προπονητικό team της ομάδας μας θα προσπαθήσει με το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για το 10ήμερο καμπ να βοηθήσει τους αθλητές να κατανοήσουν καλύτερα τις καταστάσεις που θα διδαχθούν ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!!!

Να σημειώσουμε πως οι εγγραφές με τις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθούν στον προπονητή του κάθε τμήματος μέχρι και την 1η Ιουνίου!!

Ετικέτες

Για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι σιμουλτανέ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη Περιστερίου την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:30.


Ο αγώνας επίδειξης ( 8ο ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ) που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη (ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου και συνείσφερε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας), συνδιοργανώθηκε από το Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου και το Πολιτιστικό σύλλογο για το Μπουρνάζι με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.


Τον αγώνα επίδειξης έδωσε ο γκραν μετρ Ιωάννης Νικολαΐδης ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 35 σκακιστές και σκακίστριες διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας. Το σύνολο των παικτών επέδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστική διάθεση και αντιμετώπισαν επάξια με αποτέλεσμα 34-1 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή .


Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν σε όλους τους παίχτες αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και μετάλλια για τις τέσσερις καλύτερες παρτίδες. Συγκεκριμένα, το μετάλλιο για την πρώτη καλύτερη παρτίδα(Νίκη) απενεμήθη στον κ Βασίλειο Χαλδαιάκη, το μετάλλιο για τη δεύτερη καλύτερη παρτίδα στον Ιωάννη Ταγκλή το τρίτο μετάλλιο στο Ροδόλφο Σταματίου και το τέταρτο στον Δημήτρη Σαββίδη.


Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 35 σκακιστές και σκακίστριες, οι οποίοι αφιέρωσαν το κυριακάτικο απόγευμά τους σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για αρκετούς από αυτούς.


Eπίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά, είτε σε χρήμα είτε σε είδος, βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης..


Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που μας βοήθησαν οι :
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ‘ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ της Κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ’
ΟΠΤΙΚΑ ‘ INTEROPTICA’ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ της Κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ.
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΕΤΕΡΙΝΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ‘ΧΑΡΙΤΟΣ’ .
‘MILLE COLORI’ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ. ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΟ ‘ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ’
ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟ ‘ΦΑΝΑΡΙ’
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ -ΟΦΣΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΜΒΑΚΟΣ.


Οι τελευταίες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στον απλό κόσμο, ο οποίος υπομονετικά, πλέον των τεσσάρων ωρών , παρακολούθησαν το θέαμα που προσέφερε ο γκραν μετρ και οι αντίπαλοί του και ταυτόχρονα τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη.

Ετικέτες

Aποχαιρετηστήριο τραπέζι θα παραθέσει η διοίκηση του Α.Ο. Περιστερίου στους παίκτες και στο τιμ του συλλόγου.

 

Η συνεύρεση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και αναμένεται όλοι να περάσουν καλά. Σε ένα άλλο θέμα της ομάδας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου με τον προπονητή, Κώστα Αρζένη, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ετικέτες

Κείμενο με το οποίο εύχονται χρόνια πολλά στον Ατρόμητο για τα γενέθλια του, ανάρτησαν στην σελίδα τους οι οπαδοί της ομάδας, Fentagin.

 

Αναλυτικά:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 93 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ..Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..!!ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ,ΠΕΤΑΣ,ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1923..!!

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΣΟΥΡΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟΟ ΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΙΟΓΛΟΥ ΤΟ 1933 ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ..ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 1932-1933 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ..ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..!!

ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΓΙΑΚΗΣ,ΥΠΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΚΟΤΣΗΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ,ΜΠΑΝΑΝΟΣ,ΚΑΓΕΝΤΖΗΣ,ΛΟΥΡΗΣ,ΦΩΣΚΟΛΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΣ ΣΤΙΦΗΣ Κ.Α..!!

93 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..93 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ..!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ..!!

Ετικέτες

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των προτζούνιορ του Γαλαξία επί της πολύ καλής ομάδας της Ακαδημίας Περιστέρι με σκορ 2-1.

 

 

Το σκορ άνοιξε ο Ντούκα με σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι. Στην συνέχεια η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να πετύχει γκολ με το σκορ να γίνεται 1-1. Μετά το 1-1 το παιγνίδι άνοιξε με τις ομάδες να κάνουν ευκαιρίες, να έχουν από ένα δοκάρι και να φλερτάρουν αμφότερες με την νίκη.

Τελικά η μπίλια κάθισε στα μπλε όταν ο Ρηγάτος με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες μας με υπέρτερο τον εκπληκτικό Ρηγάτο και από κοντά τους Μαθιουδάκη-Ντούκα- Ντόκα-Μαθιό-Βασιλείου Γ.-Δεσλή-Τίγκα και Ψυχάρη

Ν. Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ:ΨΥΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΝΤΟΚΑ ΝΤΡΙΝΗΣ- ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΨΥΧΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- ΓΡΙΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ-ΓΡΙΜΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΡΗΓΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΝΤΟΥΚΑ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΤΙΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΔΕΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΙΤΣΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ-ΜΑΘΙΟΣ ΘΩΜΑΣ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας