Τελευταία ενημέρωση 01:25, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εξάσφαιρο ο Ηρακλής

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα το βράδυ ο Hρακλής και τα Πράσινα Πουλιά για να ξεφύγουν λίγο οι ποδοσφαιριστές από την ρουτίνα των προπονήσεων και για να βγάλουν και οι προπονητές τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Τελικό σκόρ 6-1.

 

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι:

Πέτσι Άγγελος 2 Γκολ
Καρκατσούλης Γιάννης 2 Γκολ
Κουκόπουλος Σταύρος 1 Γκολ
Φιλιππάκης Παναγιώτης 1 Γκολ

Ετικέτες

Όταν μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο η ομάδα έχει κάνει μόλις ένα «διπλό» απέναντι στον καταδικασμένο Φίλιππο, ήταν αυτονόητο ότι για να πετύχει την ανατροπή ενός 0-2 και να το κάνει 3-2 πρέπει να συντελεστεί ένα θαύμα.

Ετικέτες

Παρά την απαγόρευση που επέβαλε ο Λεβαδειακός, εν τούτοις οι Fentagin βρέθηκαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να στηρίξουν την προσπάθεια ων παικτών του ΓΣΠ. Με φωνές και συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους αλλά δυστυχώς η ομάδα γνώρισε την ήττα και υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική.

Ετικέτες

Ο Α.Ο. Χρυσούπολης μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ ΕΠΣΑ 2015 - 2016 χάρη στα καλοκαιρινά CAMP που γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια  , έτσι και φέτος διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα «Ατομικής Τεχνικής και Ταχυδύναμης» υπό τις  οδηγίες των :

Βαγγέλη Κότσαλου ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του έχει αναδείξει σε επίπεδο Α' και Β' Εθνικής Κατηγορίας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε αρκετά υψηλό επίπεδο ακόμα καί στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 Χρήστου Πατσούρα Προπονητή UEFA B

Εγγραφές από 30/5/2016 καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Χρυσούπολης από τις
19:00 - 22:00

Έναρξη προγράμματος στις 16/6/2016

Οι ηλικίες που μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα είναι οι εξείς :

Για ανήλικους από 2003 γεννηθέντες εώς 1999 (ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ)
Για ενήλικες από 18 ετών εώς 35 ετών

Για πρώτη φορά φέτος μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες και από άλλες ομάδες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την Ατομική Ποδοσφαιρική Βελτίωσή τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αργύρης Φελλάς 6978165356 Χρήστος Πατσούρας 6906183203

Ετικέτες

Ότι και να γίνει θα είναι πάντα για όλους εμάς τους Περιστεριώτες η ΓΣΠάρα μας!. Σήμερα όμως αυτή η ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους πρόσθεσε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της καθώς υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους στη Β' Εθνική!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας