Τελευταία ενημέρωση 23:57, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Κηπούπολης, έτσι όπως προέκυψε από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Λεοτσινίδης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου δ.σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΛΕΟΤΣΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α :ΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β :ΔΑΒΙΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ :ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ :ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΙΔ/ΚΟΣ ΓΡΑ/ΤΕΑΣ:ΛΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ Α ΟΜ/ΑΣ: ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ :ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΕΥ/ΝΟΣ ΑΚΑΔ/ΩΝ :ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ :ΤΥΡΟΠΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:ΛΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΛΑΜΑΣ ΦΑΝΗΣ

Ετικέτες

 Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής έκανε ηξ ΠΟΑΛ η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την ενίσχυση της για τη νέα περίοδο δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της.

Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο Νίκο Αναγνωστόπουλο ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Άγιο Ιερόθεο και διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση έχοντας την ικανότητες να παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί και στην επίθεση.

Ετικέτες

Tαξίδι αστραπή στη Πάρο με το πλοίο της γραμμής πραγματοποίησε την Κυριακή ο Τόλης Αποστόλου.

Η παρουσία του Ατρόμητου στις ποδοσφαιρικές Κυκλάδες ξεκίνησε από την συνεργασία του με τον ΑΟ Μυκόνου και πλέον έχει επεκταθεί και στην Πάρο με τον ΑΟΠ να αποτελεί τους τελευταίους μήνες το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών και Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί για να παρακολουθήσει τους ημιτελικούς Κυκλάδων σε  κ13 και κ15, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα, ενώ δεν έλειψαν οι σημειώσεις στο μπλοκάκι του για παίκτες που ίσως τον απασχολήσουν στο μέλλον.


Με την ευκαιρία πάντως ο Τόλης Αποστόλου συναντήθηκε με τους προέδρους των συνεργαζόμενων ομάδων,  Μαρία Κουτσονικολή (ΑΟ Πάρου) και τον Αλέξανδρο Κουκά (ΑΟ Μυκόνου.

Ετικέτες

Μια είδηση «βόμβα» για τον «ΓουΣουπου» είναι έτοιμη να εκραγεί. Και η έκρηξη της θα προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας που έχει κάνει υπερήφανο το Περιστέρι τη δεκαετία του ’90 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peristerisports η διοίκηση του ΓΣΠ βρίσκεται σε συζητήσεις και ενεργεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση: Να αγωνιστεί η ομάδα στην Α2 Κατηγορία και όχι στη Β’ Εθνική.

Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική κάνοντας λάθη που ελπίζουμε να την κάνουν σοφότερη όμως κατά ένα ποσοστό που ξεπερνά το 90% έχει βρεθεί ο τρόπος και η διαδικασία μέσα από την ομάδα ο ΓΣΠ να πάρει τελικά μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.

Η οριστική ανακοίνωση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Ετικέτες

Η Ελλάς Μονάχου, η ομάδα που εκπροσωπεί και τιμάει τον Ατρόμητο στην Γερμανία μέσα από την συνεργασία της με το δίκτυο Σχολών,  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία της στέφθηκε η FC Hellas II, κερδίζοντας με το ευρύ 4-1 την SC Munchen την τελευταία αγωνιστική της Κlasse C.

Φαίνεται η συνεργασία της με τον Ατρόμητο έφερε γούρι στην ομάδα των ομογενών του Μονάχου που κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια για να κρατήσουν το ελληνικό στοιχείο «ζωντανό».

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δείχνοντας ωριμότητα και έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα της δύσκολης αυτής κούρσας και να γράψουν τα ονόματά τους στη χρυσή ιστορία του Συλλόγου, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες του Μονάχου.

Η απονομή της κούπας του πρωταθλητή μετά τη λήξη του αγώνα σήμανε και την έναρξη των πανηγυρισμών με τους παίκτες και παράγοντες να γίνονται ένα κουβάρι και την σαμπάνια να ρέει άφθονη.

Το γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Μονάχου.

Η FC Hellas Munchen Ι επίσης έκανε αξιόλογη πορεία στην Kreis Klasse, λαμβάνοντας την 4η θέση. Αξιόλογες ήταν και οι πορείες όλων των τμημάτων υποδομής του ελληνικού σωματείου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας