Τελευταία ενημέρωση 03:19, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο τελικό του τουρνουά που διοργανώνει ο Αμύντας προκρίθηκε η ομάδα Προμίνι του ΓΣΠ νικώντας στον ημιτελικό την διοργανώτρια ομάδα με σκορ 39-34 έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση.

Αντίπαλος της θα είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας σήμερα στις 6 το απόγευμα στο  3ο Γυμνάσιο Υμηττού.

Ετικέτες

Με τον σημερινό φιλικό αγώνα των τζούνιορ ( Πέμπτη 16-6-2016 ώρα: 19:30) στην Πετρούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Άρη, ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Γαλαξία. 

Ετικέτες

Στο Ελατοχώρι Πιερίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ20 για τη νέα περίοδο από τις 21 μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Μάλιστα χθες ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κορακάκης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου επισκέφθηκαν αυθημερόν το κέντρο που θα φιλοξενήσει την αποστολή προκειμένου να επιθεωρήσουν εκ νέου τους χώρους αλλά και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος προκειμένου όταν η ομάδα «ανέβει» στο Ελατοχώρι να είναι όλα έτοιμα.

Η φωτό είναι από την περσινή προετοιμασία στο πανέμορφο μέρος του νομού Πιερίας.

Ετικέτες

Το δικό τους όμορφο χρώμα έδωσαν χθες στη μεγάλη γιορτή του ΑΟΔΗΠ, τα μικρά παιδιά από την Ακαδημία του Ήφαιστου συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα Ηφαιστάκια» παρέλασαν και πήραν τα αναμνηστικά τους μετάλλια.

Σήμερα το Παμπαιδικό 2004 θα παίξει με την Κηπούπολη στις το βράδυ ενώ το Σάββατο θα παίξει με τον Άγιο Ιερόθεο στις 7 μ.μ.

Τα αστεράκι θα παίξουν σήμερα με την Κηπούπολη και την Ανθούπολη στις 6 μ.μ. και 8 μ.μ. αντίστοιχα στο γήπεδο της Χωράφας.

!

Ετικέτες

Την 1η γιορτή του που φιλοδοξεί να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και να γίνει θεσμός θα κάνει ο ΑΟ Περιστερίου στις 19 και 20 Ιουνίου με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος.

Με σύνθημα «Ο Όμιλος γιορτάζει» την ερχόμενη Κυριακή αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και το μεγάλο πανηγύρι στην Αγία Τριάδα, η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο γλέντι με φαγητό, ποτό και μουσική στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους του ΑΟ Περιστερίου αλλά και του Περιστερίου να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να περάσουν ευχάριστες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας