Τελευταία ενημέρωση 13:23, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ήττα γνώρισαν εχτές οι Κορασίδες του Ατρόμητου, καθώς μετά τη νίκη της Τετάρτης με 4-0 με την Αθηνα Ζωγράφου, οι παίκτριες του "Αστεριού" έχασαν(2-1) από την Αγία Παρασκευή.

 

Αναλυτικά τα αποτελεσματα των Αγωνων του Τουρνουά Ακαδημιών του Ατρόμητου:

Τετάρτη
Αθήνα Ζωγράφου -Ατρομητος Κορ
0-4

Σάββατο
Φοίνικας ΑΓ. Σοφίας Κορ - Ολυμπιάδα Υμμητου Κορ
2-4
Ατρομητος Κορ - ΑΓ. Παρασκευή Κορ
1-2

Ετικέτες

Μπορεί να χρειαστούν λίγες ημέρες ακόμη, ωστόσο η μετακίνηση του Kυριάκου Κιβρακίδη στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται (σχεδόν) δεδομένη. 

Οι «πράσινοι» πήγαν λίγο πιο πίσω τη συγκεκριμένη υπόθεση μιας και προείχαν οι περιπτώσεις των Ιμπάρμπο και Γουακάσο, ωστόσο η απόφαση για την απόκτηση του Κιβρακίδη είναι ειλημμένη, ώστε να ενισχυθεί και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. 

Όσο για το ύψος του deal, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει στους Περιστεριώτες 200.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με το «Goal» θα δώσει κι ως ελεύθερο τον τερματοφύλακα Νίκο Γιαννακόπουλο. 

Ετικέτες

Το τελευταίο ματς της περιόδου, θα δώσούν την άλλη Τρίτη(21/06) οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης.

 

Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στο γήπεδο της Χωράφας και αντίπαλος θα είναι ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο θέμα του Κυριάκου Κιβρακίδη καθώς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει και να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του.

Σύμφωνα μάλιστα με το atromitistas.gr  ο Μπουκουβάλας είναι ο υποψήφιος να πάρει τη θέση του Κιβρακίδη στο δεξί άκρο της άμυνας των Περιστεριωτών αν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται έτοιμος να αποχωρήσει, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ως ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τον Ατρόμητο αν τελικά ο Κιβρακίδης καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουκουβάλας έχει 91 συμμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει θητεύσει σε Λάρισα, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Παναιτωλικό.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ακαδημιών μπάσκετ της Άμιλλας με την γιορτή λήξης που διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου στο ανοιχτό  γήπεδο!. 250 παιδιά-αθλητές της ομάδας, ηλικίας από 5 μέχρι 17 ετών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διασκέδασαν μέσα από τον αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάει το Άμιλλα Basketball Camp και θα ολοκληρωθεί την 1 Ιουλίου.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας