Τελευταία ενημέρωση 13:53, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πήρε Γιάκα ο Ήφαιστος

Σπουδαία μεταγραφική ενέργεια ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά από εκείνη του τερματοφύλακα, Στουραϊτη, καθώς με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Στέλιος Γιάκας.

Ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Λιοσίων, Κανάρη Νενητών και Άγιαξ Ταύρου.

Ετικέτες

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άγιο Ιερόθεο, ο Γιώργος Χριστοβασίλης πήγε στον Α.Σ. Σουρμένων.

Ο ποιοτικός μέσος με θητεία σε Σαρωνικό Αίγινας, Δήλεσι, ΠΑΟ Ρουφ, Θεμιστοκλή, Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Εθνικό Πειραιά θα συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνουν οι κόκκινοι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί την απαρχή για αυτό που θα επακολουθήσει.

Ετικέτες

Ο Χρήστος Χριστοφορίδης μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με τη συμμετοχή του στην Πανεπιστημιάδα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 29-30/06/2016.

Στο πιο υψηλό βάθρο κατάφερε να ανέβει ο Έλληνας πρωταθλητής κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στα 400μ επιφάνειας με χρόνο 3.04.15 & στα 800μ επιφάνειας με χρόνο 6.31.84. Ακολούθησε και το ασημένιο μετάλλιο με τη συμμετοχή του στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ, καθώς και η 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ.

 

 

Ετικέτες

Avακοίνωση για τα φιλικά με το ΝΟ Μέσα Γειτονιά, εξέδωσε το τμήμα Πόλο του ΓΣΠ.

 

Η ανακοίνωση:

"Σε λίγες ώρες θα ανταμώσουν στο κολυμβητήριο του Περιστερίου αθλητές που υπηρετούν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης από Ελλάδα και Κύπρο. Δύο αδελφά σωματεία ο ΓΣΠ και ΝΟ Μέσα Γειτονιάς ανταμώνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου για να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων. Σταυροδρόμι συνάντησης του Ελληνισμού σήμερα το κολυμβητήριο μας και περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τους φίλους μας από την όμορφη Κύπρο! Στις 17:00 ξεκινά ο πρώτος αγώνας και περίπου στις 18:30 ο δεύτερος. Καλή αντάμωση και καλά παιχνίδια!"

Ετικέτες

Ο ΓΣΠ ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντακούλια Χρήστου, Καπώνη Γιάννη και  Γκιουζέλη Γιώργου, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Κατιάκο Δημήτρη και Παπαντωνάκο Κώστα.

 

Η ανακοίνωση:

"Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΙΑΚΟ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΟ για έναν ακόμη χρόνο!

Οι δύο αθλητές συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, αποτελώντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα του σχεδιασμού για την ομάδα της επόμενης σεζόν, την οποία σχεδιάζει ο κόουτς Καραγιάννης.

Το πλάνο για τη δημιουργία ενός ισχυρού Περιστερίου συνεχίζεται…

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 

Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση των Ντακούλια Χρήστου (30 χρ, 1,86 μ), Καπώνη Γιάννη (22 χρ, 1,94 μ) και  Γκιουζέλη Γιώργου (21 χρ, 2,08 μ).

 

Ο Χρήστος Ντακούλιας την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Λιβαδειά καλύπτοντας κυρίως τη θέση του play maker.

Ο Γιάννης Καπώνης αγωνίστηκε στην Α1 με το Λαύριο και καλύπτει τις θέσεις των γκαρντ.

Ο Γιώργος Γκιουζέλης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα του Ιωνικού Νικαίας και είναι σέντερ.

Ο ΓΣΠ συνεχίζει με γοργά αλλά σταθερότατα βήματα τη δημιουργία του ρόστερ του, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του Νίκου Καραγιάννη.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ"

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας