Τελευταία ενημέρωση 11:31, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Άγιος Ιερόθεος που ανακοίνωσε τους Καμαρέτσο και Ζήκο.
 
Η ανακοίνωση:
 
"Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο οπισθοφύλακα, Αλεξανδρο Καμαρέτσο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό, ενώ προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Χρυσούπολη. Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τη Χρυσούπολη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Αργύρη Φελλά. 

 Παράλληλα, στον Άγιο Ιερόθεο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο μέσος Σωτήρης Ζήκος που αποκτήθηκε από τον Ήφαιστο Περιστερίου. Πρόκειται για 20χρονο μέσο ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. 

 
Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί το συγκεκριμένο σωματείο και ιδιαίτερα τους κύριους Δημοθεόδωρο, Λάππα και Δεμίρη για τη συνεργασία τους όσο στην υλοποίησε της μεταγραφής όσο και με τη βοήθεια του γύρω από το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

 

Ετικέτες

Με ήττα ξεκίνησε την προσπάθεια του για παραμονή στην Α2 στους αγώνες της Κρήτης ο ΓΣΠ, ο οποίος έχασε (9-8) από την Λάρισα.

Όλοι στην ομάδα σκέφτονται τον απογευματινό αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο στις 18:30, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη.

Ετικέτες

Avακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΠ, όπου εύχεται καλή επιτυχία στο τμήμα Πόλο.

Η ανακοίνωση:

"O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ EYXETAI ΣTHN AΠOΣTOΛH TOY ANΔPIKOY MAΣ TMHMATOΣ YΔATOΣΦAIPIΣHΣ KAΛH EΠITYXIA ΣTOYΣ AΓΩNEΣ Play Out ΠOY ΔINEI ΓIA THN ΠAPAMONH ΣTHN A2.

OΛOΣ O ΣYΛΛOΓOΣ ΣTHPIZEI THN ΠPOΣΠAΘEIA TOY APΣENH MAPOYΛH KAI TΩN AΘΛHTΩN TOY KAI EIMAΣTE  ΣIΓOYPOI OTI H ΠAPAMONH ΣTHN KATHΓOPIA ΘA EINAI ΣTIΣ AΠOΣKEYEΣ TOYΣ ΣTHN EΠIΣTPOΦH ΣTHN ΠOΛH MAΣ! KAΛOYΣ AΓΩNEΣ KAI KAΛH EΠITYXIA".

Ετικέτες

Ανακοίνωση για το Pure n Local Festival vol.3, που έκανανεξέδωσαν οι Fentagin.

H ανακοίνωση:

Αν και το Pure n Local Festival vol.3 ολοκληρώθηκε πριν 10 μέρες περίπου,ήρθε η στιγμή έστω και καθυστερημένα(καθώς το φωτογραφο/οτικοακουστικό υλικό ήταν προς επεξεργασία) να πούμε 2-3 πράματα...
Αρχικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Θανασάρα τον "Βέβηλο" για την αποδοχή του να παίξει σε ένα οπαδικό event καθώς και για τα καλά λόγια που εξέφρασε κατά την διάρκεια του live... εις το επανιδείν φίλε!Εκτός όμως από τον Θανάση όμως ευχαριστούμε ιδιεταίρως τον Μίλτο τον "Παράφρων" για όλο το χαβαλέ που κάναμε εκείνη την μέρα(και όχι μόνο) καθώς επίσης τον DJ Magnum που τους πλαισίωνε αλλά και το Λευτέρη για όλο το τρέξιμο που έριξε.Την αγάπη μας στο Μήτσο(είσαι παληκάρι φίλε) τον "Μορφέα" και την τρελοπαρέα του τους Real Eyes.Τεράστιο respect σε Twinsanity αφενώς για την απίστευτη μουσική που παίζουν και ειδικά για την ηλικία τους,αφετέρου για την στάση που κράτησαν πάνω στην σκηνή παρόλο που ο περισσότερος κόσμος δεν τους στήριξε όπως τους πρηγούμενους λόγω ώρας...θα τα ξαναπούμε αλανάκια!Εντάξει για τον Βαγγουλιάν ότι και να πούμε είναι λίγο,festival χωρίς "Mandragora" δεν υφίσταται...Αδερφέ μας πάντα τρελός και γνήσιος!!!Τέλος τα ευχαριστώ μας και στον φίλο μας τον Volm για τις ωραίες μουσικές που έβαλε μετά την συναυλία.

 


Εκτός όμως από το live η συγκεκριμένη μέρα στιγματίστηκε θετικά και από τις παιδικές δραστηριότητες,αθλητικές και μη,οι οποίες έλαβαν χώρο για πρώτη φορά στην ιστορία του Pure n Local.Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που είχε αυτό το εγχείρημα το οποίο αδιαμφισβήτητα θα καθιερωθεί στα πλαίσια του fest από εδώ και στο εξής.Για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Βάσω,τον Άκη και τον Δημήτρη που έτρεξαν όλη αυτήν την σκέψη την οποία και πραγματοποίησαν με κάθε επιτυχία,δίνοντας χαρά τόσο σε γονείς και παιδιά όσο και σε εμάς τους ίδιους.

Ετικέτες

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για την τραγική είδηση του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μόναχο η σκέψη μας πήγε στα αδέλφια μας, τους συμπατριώτες μας και ομογενείς της Ελλάς Μονάχου!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας