Τελευταία ενημέρωση 14:26, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αν η παραμονή του πόλο του ΓΣΠ στην Α2 μας ικανοποίησε μια φορά, σίγουρα η παραδοχή ενός παίκτη από «αντίπαλη» ομάδα ότι οι διοικούντες του τμήματος αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση μας ικανοποιεί διπλά!

Ο πολίστας του Ηρακλή Δημήτρης Πισσίας σε συνέντευξη του στο pisinanet αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όλη τη χρονιά, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που υπήρξε συμπαίκτης των παικτών του «Γηραιού», ενώ  εδώ εμείς στεκόμαστε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διοικούντες τον ΓΣ Περιστερίου, ευχαριστώντας τους για την βοήθεια που προσέφεραν στους παίκτες της ομάδας του.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες του ΓΣ Περιστεριού για την αμέριστη συμπαράσταση τους προς την ομάδα μου. Αποτελούν παράδειγμα που δυστυχώς τείνει να εξαλειφθεί από το χώρο μας».

Ένας τίτλος τιμής καλύτερος ίσως και από μια παραμονή για τον σύλλογο και την πόλη μας γιατί είναι λόγια που βγαίνουν από το στόμα ενός πολύπειρου αθλητή και αντιπάλου μέσα στις πισίνες!.

Ετικέτες

Το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Μουζάκη, παλιό παράγοντα του Ατρόμητου σε πολύ δύσκολες εποχές και πατέρα της Στέλλα Μουζάκη υπεύθυνης της γυναικείας ομάδας είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στο Κοιμητήριο του Περιστερίου.

Ετικέτες

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα για 4η μέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Ετικέτες

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ατρόμητου, Fentagin, με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο για την παραμονή της στην Α2 και ο Γιάννης Φέγος τους ευχαρίστησε μέσω ανάρτησης του στο facebook.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τους οργανωμένους φιλάθλους για την ανακοίνωση που αφορά τόσο το Ανδρικό μας τμήμα όσο και την προσπάθεια καρδιάς που γίνεται στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. ! Με την πίστη ότι το Περιστέρι αξίζει τα καλύτερα συνεχίζουμε τις αθλητικές μας μάχες!", αναφέρει η ανάρτηση του Φέγγου.

Ετικέτες

Και τυπικά προπονητής του Ηλυσιακού είναι ο Ισίδωρος Σταυριανός, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα.

 Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε:

«Ο Ηλυσιακός ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό. Ο νεαρός προπονητής, με πολύ σημαντικό έργο τα 3 τελευταία χρόνια στον Αγ. Ιερόθεο καθώς πανηγύρισε πέρυσι με την ομάδα των δυτικών προαστίων την άνοδο στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας για τη επόμενη σεζόν. Καλωσορίζουμε τον κ. Σταυριανό στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας