Τελευταία ενημέρωση 05:46, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πήρε Κατιάι και Καπίρη

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε η Θύελλα Περιστερϊου.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον πολυσύνθετο μέσο Φώτη Κατιάι και τον δυναμικό φορ Σοφοκλή Καπίρη που έμειναν ελεύθεροι από τον Χαλκηδονικό και αναμένεται να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τη νέα τους ομάδα.

 

Ετικέτες

Ένας αληθινός πρωταθλητής της ζωής! Ο περιστεριώτης Χρήστος Κουτούλιας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Στίβου ΑΜΕΑ βρέθηκε στο δημαρχείο Περιστερίου για να τιμηθεί, έτσι όπως του αξίζει, από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Το δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Περιστερίου αναφέρει τα εξής:

Με το έμβλημα της πόλης του Περιστερίου τίμησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τον Πρωταθλητή ΑμεΑ Χρήστο Κουτούλια από την περιοχή της Νέας Ζωής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

Ο Χρήστος Κουτούλιας με άλμα στα 6.63, πέτυχε την καλύτερη επίδοση για φέτος και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μήκος T47, που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Γκροσέτο της Ιταλίας.

Η βράβευση του πρωταθλητή ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου 20165 στο Δημαρχείο Περιστερίου από τον κ. Παχατουρίδη, παρουσία του Αντιδήμαρχου Αναστάσιου Θεοδωράκου και της Προέδρου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Δέσποινας Καρυώτου.  

Με περηφάνια ο Δήμαρχος Περιστερίου δήλωσε ότι: "Να ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη είναι στιγμές πραγματικά ανεκτίμητες. Πιστεύω ακράδαντα με συμμετοχή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο θα ζήσουμε και άλλες τέτοιες τις στιγμές ανεβαίνοντας στο βάθρο Ολυμπιονικών».

Δεν παρέλειψε ο κ. Παχατουρίδης να δώσει συγχαρητήρια και στους γονείς του Χρήστου Κουτούλια, που καθημερινά στηρίζουν τις προσπάθειες του Πρωταθλητή.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Τετάρτη  3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ηφαίστου για τη νέα χρονιά. Το ραντεβού είναι στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας και στους παίκτες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον προπονητή Θοδωρή Τρανό ο οποίος για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο.

Στο μεταξύ ελεύθερος από τον Ήφαιστο έμεινε ο αμυντικός Τάσος Τζαβάρας που αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ετικέτες

Στις 19 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη της Άμιλλας για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο Τσαλαβούτα και θα ακολουθήσει προπόνηση.

Ήδη με ενέργειες του νέου προπονητή Κώστα Σώκου έχουν κλείσει τρία φιλικά προετοιμασίας στις 3 Σεπτεμβρίου με την Τόλμη, στις 7 Σεπτεμβρίου με τον Κεραυνό Πετρούπολης και στις 14 Σεπτεμβρίου με την Αλσούπολη. Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας  ξεκινάει στο διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες

Σε συμφωνία με τον ΑΟ Ιλίου κατέληξε ο Λευτέρης Μάρκας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας