Τελευταία ενημέρωση 13:06, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένας ακόμα περιφερειακός , ο Μάρκελλος Κολλάρος μιλά για αυτά που έζησε φέτος στην υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
"Ήταν μια δύσκολη χρονιά η οποία είχε αίσιο τέλος και κράταγε το κερασάκι για την τούρτα στο τέλος! Όλα τα παιδιά δείξανε χαρακτήρα και στηρίξανε ο ένας τον άλλον , δοθήκαν ρόλοι και ο καθένας ήξερε το σκοπό του . Μέσα στην φετινή χρονιά έζησα απίστευτες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σου προσφέρει! Στιγμές που νοιώθω ότι με έκαναν καλύτερο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο . Είναι σημαντικό να έχεις συμπαίκτες και να τους θεωρείς οικογένεια σου.
 
Έτσι έγινε και φέτος στο Περιστέρι . Ο coach μας Αρσένης Μαρούλης κατάφερε να μας κάνει οικογένεια και όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ξέραμε πως αυτό ήταν το σωστό και πως μόνο έτσι θα ήμασταν ικανοποιημένοι . Θέλω από πλευράς μου να ευχαριστήσω πρώτα τους συμπαίκτες μου ... ΟΛΟΥΣ ... από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο , τον προπονητή μας ο οποίος κατάφερε μέσα σε μια χρονιά να μαζέψει ένα σύνολο διάσπαρτων παικτών και να καταφέρει να το φτάσει να παίζει ωραίο πόλο.
 
Επίσης να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Κλεωνακο και τον Βασίλη Καμάρη που με τις οδηγίες και την υποστήριξή τους, συντέλεσαν και αυτοί σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο Περιστέρι. Τους εφόρους που με την αγάπη που έχουν για την ΓΣΠάρα αλλά και για το πόλο, βοήθησαν στο μέγιστο να μην λείψει τίποτα << οι αφανείς ήρωες>> Γιάννης Φέγγος , Μπάμπης Παπαηλιού , Βασιλης Λόης. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και όποιο μικρό ή μεγάλο εμπόδιο μπαίνει να αντιμετωπίζεται ! Αυτό το υγιές σωματείο, ο Γ.Σ.Π. να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική Υδατοσφαίριση ! Σίγουρα θα είναι κέρδος και για την πόλη μας αλλά και για το άθλημα!
Ετικέτες

Δεν χρειάζεται ούτε να ξέρεις, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανέναν!. Ένα πράγμα χρειάζεται. Να μπορείς να «διαβάσεις» πίσω από κάποιες πράξεις ακόμη και πίσω από κάποιες σιωπές.

Τον «μάγο» δεν τον κάνω και δεν έχω καμία πρόθεση να τον κάνω. Είμαι όμως 100% βέβαιος ότι η διοίκηση του ΓΣΠ το επεξεργάζεται ακόμη, το έχει στο μυαλό της, το προσπαθεί με κάθε τρόπο. Και καλά κάνει!

Ποιο; Να παίξει η ομάδα στην Α2 κατηγορία στη νέα περίοδο και όχι στη Β’ Εθνική. Από την στιγμή που χάλασε η συμφωνία με τον Λεβαδειακό (καλά αυτοί μας έριξαν και μετά πήγαν και πούλησαν το ΑΦΜ τους;), θεωρώ ότι ο ΓΣΠ στράφηκε και σε άλλες κατευθύνσεις. Διαβάζουμε εξάλλου σενάρια για αύξηση των ομάδων της Α2 από τη νέα περίοδο.

Τι με κάνει λοιπόν να πιστεύω ότι δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη τη μάχη; Δύο πράγματα:

Α) Η σιωπή που υπάρχει και η αποφυγή της λέξης «Β’ Εθνική» από κάθε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Άμα ανατρέξετε σε όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και στις επίσημες αναφορές του συλλόγου, πουθενά δεν θα βρείτε, πουθενά δεν θα διαβάσετε τη λέξη «Β’ Εθνική. Την κατηγορία που βάσει της περσινής χρονιάς πρέπει να παίξουμε. Αυτή η σιωπή κατ΄εμέ είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη.

Β) Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις που έχουν γίνει. Χωρίς να είμαι απόλυτος γνώστης τν δύο κατηγοριών, η πεποίθηση μου είναι ότι η ενίσχυση της ομάδας είναι με φόντο την Α2 και όχι την Β’ Εθνική. Αυτή τη διαίσθηση που δίνουν. Πολύ καλές κινήσεις, πολύ καλύτερες από πέρσι αν και βέβαια πέρσι έγινε ένας μπερδεμένος σχεδιασμός γιατί η άνοδος στην Α2 έγινε την τελευταία στιγμή. Τώρα νομίζω και μακάρι να είναι έτσι ότι το σκεπτικό της ομάδας δεν είναι μπερδεμένο αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένο.

Σε κάθε περίπτωση ας περιμένουμε. Σε κάθε περίπτωση ας δούμε πάλι τον ΓΣΠ μας πάλι στην Α2 κατηγορία και ας είναι μέσω αύξησης ομάδων ή κάτι άλλο. Δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Μακάρι οι προσπάθειες της διοίκησης να ευοδωθούν γιατί κακά τα ψέματα: Η Β’ Εθνική και δεν μας ταιριάζει και δεν αντέχεται!

                                         Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

Ετικέτες

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πόσο αιωρούμενα και αστήρικτα είναι  διάφορα δημοσιεύματα που πολλές φορές μάλιστα συντηρούνται και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αποδείχθηκε περίτρανα τόσο με την περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα όσο και με του Δημήτρη Ανάκογλου (φωτό).

Με μόνη λογική εξήγηση και χωρίς κάτι άλλο ότι οι δύο παίκτες άρεσαν στον Δέλλα από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ, μόλις έκαναν την εμφάνιση τους πληροφορίες μέσα από την κιτρινόμαυρη ομάδα ότι δεν τους υπολογίζει, αυτομάτως οι συνειρμοί που έγιναν τους…έφεραν στον Ατρόμητο.

Τίποτα όμως δεν ίσχυε όπως αποδείχθηκε. Ο Πλατέλλας που δεν…υπολογιζόταν από την ΑΕΚ έπαιξε αλλαγή στο ματς με την Σεντ Ετιέν!

Ο Ανάκογλου που επίσης θα ερχόταν στο Ατρόμητο θα συνεχίσει τη καριέρα του για τον επόμενο 1,5 χρόνο στον Άρη.

Άρα να περιμένουμε τον επόμενο;

Ετικέτες

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε και το δεύτερο χρόνο συμβολαίου με τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ετικέτες

Έξι πολύ δυνατά τεστ προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει κλείσει ο Άγιος Ιερόθεος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

13/8 Προοδευτικής εκτος

20/8 Θηβα εκτός

24/8 Αήττητος Σπάτων εντος

27/8 Ταμυναϊκός εκτός

31/8 Δόξα Βυρωνος εκτός

4/9 Αχαρναϊκό εκτός

 Στο μεταξύ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη φετινή σεζόν που συμπληρώνει τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έχει ως εξής:

Βοηθός προπονητής: Βαγγέλης Γαλάνης

Γυμναστής: Χρήστος Λαζαρίδης

Γυμναστής τερματοφυλάκων:  Παναγιώτης Κατσικώστας

Σκαουτερ: Γιάννης Γαζης

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας