Τελευταία ενημέρωση 00:57, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Οι Fentagin θυμήθηκαν κάτι που πολλοί έχουν ξεχάσει.

Ετικέτες

Η απώλεια της ανόδου πείσμωσε περισσότερη τη διοίκηση της Άμιλλας που κινείται πάλι προς την ίδια κατεύθυνση: Να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα καταφέρει να κάνει τον στόχο αυτόν πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους erasitexnes365 στην ομάδα συνεχίζουν οι Κώστας Ασημακόπουλος και Λεωνίδας Δέγκλερης.

Ο Ασημακόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Ο 30χρονος Δέγκλερης είναι από τους πρώτους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Ετικέτες

Ο μικρός της φωτογραφίας (μέσα στον κύκλο) που πανηγυρίζει την άνοδο του Ατρόμητου στη Β’ Εθνική πριν από σχεδόν 30 χρόνια, σήμερα είναι μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο ως επικεφαλής της ομάδας των φυσικοθεραπευτών.

Ο πατέρας του παλιός πρόεδρος του Ατρόμητου από το 1986 μέχρι το 1991. Είναι ο Ανδρέας Κουλόπουλος ο οποίος στάθηκε δίπλα στην ιστορική διοίκηση των φιλάθλων με πρόεδρο τον Βασίλη Πέτρου και ενίσχυσε την προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική την περίοδο 1987-88 όταν κατέκτησε πανηγυρικά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με προπονητή τον Γιώργο Στολίγκα και  ρεκόρ νικών στο Περιστέρι (17 στα 17).

Ο Νίκος Κουλόπουλος περι ου ο λόγος που τον βλέπουμε να πανηγυρίζει μαζί με τον Δημήτρη Συργκάνη, τους υπόλοιπους παίκτες που διακρίνονται (Λιβαθηνός,  Αυγουστίδης, Λαμπρόπουλος, Μάγγος, Αποστόλου,  Σκοπελίτης), τον πατέρα του (με το μούσι) και πιο δίπλα τους αείμνηστους Γιώργο Δαδίτσο, Βασίλη Πέτρου, εργάζεται πια στην Εθνική Ομάδα και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ρίο.

Ευ ου και η φωτογραφία με του με την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη. Δύο φωτογραφίες με διαφορά τριάντα χρόνων.

Ετικέτες

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου οι οποίοι θα συνεχίσουν από αύριο το πρωί της προετοιμασία τους εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Πολύ ζεστά έχει πάρει η Γωγώ Μαστροκώστα το νέο ξεκίνημα του άντρα της Τραϊανού Δέλλα με τον Ατρόμητο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας