Τελευταία ενημέρωση 13:48, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το τρίτο της φιλικό θα δώσει αύριο η Ανθούπολη που θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Περιστερίου στην έδρα της.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αντώνης Ζαφειριάδης θα δοκιμάσει και πάλι αρκετούς παίκτες, καθώς αυτό το διάστημα κάνει αξιολόγηση ποιοι είναι οι ιδανικότεροι ποδοσφαιριστές για να παίζουν στα επίσημα ματς.

Ετικέτες

Eυχαριστήρια ανακοίνωση για το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου εξέδωσε η Άμιλλα Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

"Ευχαριστούμε, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την συνεργασία και εξυπηρέτηση που μας παρέχει για τις εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της Ομαδας μας!!".

Ετικέτες

Με νέο τεχνικό επιτελείο τους κυρίους Πέτρου Πέτρο και Καραγκούνη Βασίλειο και αρκετούς νέους παίκτες ξεκίνησε το μοντάρισμα του παιδικού τμήματος όπου και πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (29/8) η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έδωσαν ευχές σε όλους για μια καλή και παραγωγική χρονιά!

Ετικέτες

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να δρομολογήσει η συμπεριφορά της ΕΠΟ.

Η ελληνική ομοσπονδία ματαίωσε την προγραμματισμένη συνάντηση των ΠΑΕ με τις ΦΙΦA και ΟΥΕΦA.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι των ΦΙΦA και ΟΥΕΦA, αποχωρώντας άπραγοι από τα γραφεία της ΕΠΟ, επέσπευσαν το ραντεβού τους με τον Σταύρο Κοντονή.

Εκεί απ’ όπου αναμένεται να προκύψουν νεότερα για τις προσεχείς εξελίξεις, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να αφορούν σε ορισμό διοικούσας επιτροπής στην ελληνική ομοσπονδία.

Ετικέτες

Ξεκινούν προπονήσεις σήμερα και τα άλλα τμήματα της Γυναικείας ομάδας του  Ατρομητου.

Aυτά είναι οι ΑτρομητοΣτρουμφιτες- Παγκορασιδες και Κορασιδες. Πρώτη Προπόνηση σήμερα στις 16.00 στο γήπεδο Χρυσουπολης.

Οι εγγραφές για τα νέα Κορίτσια που αγαπούν και  Θέλουν να Ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Πληροφορίες στο email.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας