Τελευταία ενημέρωση 01:07, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Οι Προκόπης Σαγανάς και Δημήτρης Θανόπουλος σκόραραν και o Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να πάρει  τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Μανδραϊκό στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.
 
Οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο βγάζοντας στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό.
 
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ:  Ρουμπής, Πολίτης, Μανδύλης, Κωστούλας, Δάρρας, Καραμέρης, Γούλας, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Πολίτης, Σαγανάς. Έπαιξαν ακόμη Κυρίτσης, Καμαρέτσος, Μπιρμπίλι, Νιζάμης, Κετσεταζόγλου, Ανταλής.
 
 
Ετικέτες

Την εξαιρετική τους αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσαν πάλι οι παίκτες του Ατρόμητου Κ20 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι επικράτησε άνετα με σκορ 5-1 έχοντας πολλές αλλαγές στην σύνθεση της συγκριτικά με τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο που είχε προηγηθεί μια μέρα πιν.

Ετικέτες

Και οι Fentagin μέσα από την επίσμη ιστοσελίδα τους θυμήθηκαν την «μαύρη επέτειο» για την συμπλήρωση 12 ετών από το θάνατο του Αλφόνσο Φορντ.

Ετικέτες

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον  Πανλευκάδιο στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας.

Την παρουσίαση άνοιξε με λόγο του ο Παναγιώτης Μεϊντανης, γενικός γραμματέας και υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανλευκάδιου, μιλώντας για τον Ατρόμητο που τόσο καλά γνωρίζει και για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Πανλευκάδιος από αυτή τη συνεργασία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σωτήρης Ρίζος προπονητής στις ομάδες του Ατρομήτου, μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Από τον δήμο Λευκάδας παρευρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γεωργάκης, εκ μέρους του δημάρχου.

 

Ετικέτες

 Από σήμερα ( 5 Σεπτεμβρίου)  ανοίγει επίσημα για τη νέα περίοδο το Εντευκτήριο του συλλόγου το οποίο θα είναι ανοικτό κάθε απόγευμα 17:30 –21:30 μμ.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα δέχονται εγγραφές νέων παιδιών και παλιών αθλητών για τη νέα περίοδο και θα ενημερώνουν για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας