Τελευταία ενημέρωση 00:44, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

To δεύτερο τεστ προετοιμασίας εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων της σε κύπελλο και πρωτάθλημα θα δώσει η ομάδα του Ταξιάρχη την Κυριακή.

Αντίπαλος της θα είναι ο Λόφος Αετών σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 21.15.

Εξάλλου παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της νέας σεζόν, ιδιαίτερα όμορφη με μαύρο χρώμα και άσπρες ρίγες να κυριαρχούν.

Ετικέτες

Ξεκινάει αύριο (Σάββατο) τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία αντιμετωπίζει στα Γιάννινα τον τοπικό ΠΑΣ στις 11.30 το πρωί.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και αμέσως μετά ο Γιώργος Κορακάκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη της Ηπείρου

Στο πρωτάθλημα Novasports Super League K20, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δεκαέξι (16) ομάδες κάτω των 20 ετών των Π.Α.Ε. που συμμετέχουν στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της «Super League Ελλάδα».

 Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ20 θα διεξαχθούν σύμφωνα με την κλήρωση του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της «Super League Ελλάδα». Tο πρόγραμμα δε των αναμετρήσεων θα τηρηθεί επακριβώς, ως προς την γηπεδούχο ομάδα κάθε αγώνα, με αυτό του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα».

 Το Πρωτάθλημα Novasports Super League K20 διεξάγεται σε δύο (2) γύρους και σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες αγωνίζονται εναντίον όλων των ομάδων. Στους αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ20, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 20 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/1997 και έπειτα). Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η συμμετοχή (δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1996.

Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Το peristerisports εύχεται στον Ατρόμητο Κ20 πολλές νίκες κι επιτυχίες στη νέα σεζόν.

Ετικέτες

 Το τρίτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα περίοδο δίνει η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου που συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ετικέτες

Μια καλή καταγραφή των δυνάμεων απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο  στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής έκανε χθες ο ΓΣΠ ο οποίος αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη  επιβλήθηκε με 71-54 των αντιπάλων της  πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση που είναι και το πιο σημαντικό τη δεδομένη χρονική περίοδο, πιο σημαντικό και από το τελικό αποτέλεσμα.


Επόμενο τεστ για τους "πρίγκιπες" των δυτικών προαστίων έχει οριστεί για το Σάββατο (10/9), όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αμύντα στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου".

Ετικέτες

Σε φουλ πρόγραμμα μπαίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα οι προπονήσεις στην Ειρήνη Περιστερίου.

 Η πρώτη βδομάδα ήταν πλούσια  από κάθε άποψη! Μαθήματα, ενημέρωση γονέων, απορίες, δοκιμές συζητήσεις με παιδιά και γονείς.

Και όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου στην επίσημη σελίδα τους «Πάρτε ανάσες και γεμίστε μπαταρίες αυτό το Σαββατοκύριακο, η βδομάδα που έρχεται είναι καθοριστική και απαιτητική!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας