Τελευταία ενημέρωση 23:11, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Επιστροφή στη δράση για τις υποδομές του Ηρακλή μετά τις διακοπές του Πάσχα και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

Ετικέτες

 Ένα θλιβερό νέο σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Λιαπάτη, πατέρας της παίκτριας Νατάσας Λιαπάτη.

Η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας Στέλλα Μουζάκη, ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Τράγος, όλες οι συμπαίκτριες καθώς και οι γονείς τους απευθύνουν στην αγαπημένη τους Νατάσα και στην οικογένεια της τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια για την μεγάλη αυτή απώλεια και ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την λύση συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο Σουμπίνιο,που πλέον δεν θα φοράει το αστέρι στο στήθος!

Τον Ιανουάριο είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ατρόμητου αλλά πλέον ο ''Σούμπι'' δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι καθώς η ομάδα δεν του κατέθεσε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του!

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο με απολογισμό 10 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ετικέτες

 Με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία ο Ατρόμητος Κ15 τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του και αύριο αγωνίζεται στον ημιτελικό του Elite Neon Cup που διεξάγεται στην Παιανία.

Σήμερα, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) κέρδισε 4-1 τον Απόλλωνα και αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό 0-0.

Εναντίον του Απόλλωνα σκόραραν Σκαραμάγκος (2), Βαγγέλης, Κολινιάτης και ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Κουστουμπάρδης, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Ζούνης,. Κολινιάτης, Βαγγέλης

Έπαιξαν και οι Στεργίου, Δημητρίου, Βλαχομήτρος, Καστόρης, Χατζής, Λουκής.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Χατζής, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Κουστουμπάρδης, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Καστόρης, Ζούνης, Στεργίου, Σκαραμάγκος. Έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Κολινιάτης, Δημητρίου, Βλαχομήτρος.

Κοντά στην αποστολή της Κ15, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Μπέτσης, βρίσκονται συνεχώς ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου καθώς και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης.

Ετικέτες

Άλλο ένα ακόμη βήμα προς τα μπαράζ του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου θέλει να κάνει την Κυριακή η ΠΟΑΛ. Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό στο γήπεδο Τσαλαβούτα στις 3 το μεσημέρι με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας