Τελευταία ενημέρωση 01:40, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος μια ιδανική χρονιά καθώς επικράτησε εκτός έδρας στο γήπεδο του Υμηττού με σκορ 4-1 του Θρίαμβου Νέου Κόσμου και κατέκτησε την 4η θέση στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

 Mια πρωτιά κατέγραψε ο Αμπιόλα Ντάουντα στους έξι μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου. Ο Νιγηριανός άσος που αναμένεται στη νέα χρονιά να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της περιστεριώτικης ομάδας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ελλάδας με πέντε γκολ.

 

Ετικέτες

Στον κεντρικό ιστό του γηπέδου Πολυκάστρου στο μακρινό Κιλκίς κυματίζει η σημαία του Ατρόμητου στο πλαίσιο της συνεργασίας της τόπικής Αθλητικής Ένωσης με το δίκτυο σχολών του Ατρόμητου.

Μια μεγάλη κατάκτηση για την ομάδα της πόλης μας σε μια περιοχή που κυριολεκτικά «ΠΑΟΚρατείται» ωστόσο η θετική αύρα και το καλό όνομα που έχει ο Ατρόμητος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Στο Πολύκαστρο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο το team του δικτύου σχολών και αξιολόγησε περίπου 100 ποδοσφαιριστές από τη Βόρειο Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ατρόμητου με την άριστη συνεργασία από την πλευρά της ΑΕ Πολυκάστρου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου σε συνεργασία με την Α.Ε Πολυκάστρου πραγματοποίησε αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου.
Στο κάλεσμα της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 100 παιδιά από τη Βόρειο Ελλάδα που έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά τεστ χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ. Το επίπεδο των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών αλλά και της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα το διήμερο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.
Η αξιολόγηση έγινε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο. Τη αξιολόγηση των τερματοφυλάκων έκανε ο Τάσος Μπαμπανιώτης». 

 

                                 Το team του Ατρόμητου που βρέθηκε στο Πολύκαστρο με φόντο το κάστρο του Πλαταμώνα

Ετικέτες

Εκπληκτική παρουσία στους Βαλκανικούς Αγώνες , που διεξάγονται στην Σόφια, είχε η Παρασκευή Χατζηδοπαυλάκη, που αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Ετικέτες

Την 13η φετινή του νίκη που «κούμπωσε» την 3η θέση στη βαθμολογία πανηγύρισε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας