Τελευταία ενημέρωση 05:54, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για τον αγώνα με τους Μαχητές - Δόξα Πευκών του ερχόμενου Σαββάτου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» κάνουν αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin.

Ετικέτες

Oι ανταλλαγές ευχών για το «Χριστός Ανέστη» και τα «Χρόνια Πολλά» κυριάρχησαν στην σημερινή πρώτη προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου μετά την εορτή του Πάσχα.

Μετά από πέντε ημέρες ξεκούρασης, δεδομένου ότι έχουν ολοκληρωθεί οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του.

Έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Παρασκευή θα υποβληθεί σε εγχείρηση ο νεαρός αθλητής του ΓΣΠ Θεολόγος Κάργιαννης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησης όταν «κόλλησε» το πόδι του πάνω στο παρκέ.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη ρήξη χιαστού που «μεταφράζεται» σε απουσία πέντε-έξι μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους., Την επέμβαση στον νεαρό άσο θα κάνει ο Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλος.

Από την πρώτη στιγμή όλη η «οικογένεια» του ΓΣΠ έσκυψε πάνω από τον Θεολόγο Κάργιαννη που αντιμετωπίζει με μεγάλο θάρρος και καλή ψυχολογία αυτή την περιπέτεια υποσχόμενος ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από πριν!.

Ετικέτες

Προσηλωμένος στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική που ξεκινούν στις 15 Μαϊου είναι ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα είναι ανεξήγητα. Όσο και αν προσπαθείς να εξηγήσεις κάτι δεν μπορείς. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Φερνάντο Γοδόι. Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ατρόμητος προχώρησε στην απόκτηση του Φερνάντο Γοδόι από τον Παναιτωλικό κανείς μα κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει ότι ήταν μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία (όπως και ο Ουσέρο). Ο Γοδόι ένα μηχανάκι στο κέντρο του γηπέδου προερχόταν από εξαιρετική χρονιά με τον Παναιτωλικό και δικαιολογημένα οι προσδοκίες που προκάλεσε ο ερχομός του ήταν πολύ υψηλές. Η παρουσία του τελικά ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Λίγα καλά παιχνίδια, ελάχιστη βοήθεια και ας ξεκίνησε βασικός στα περισσότερα παιχνίδια.

Έτσι όταν τον Ιανουάριο ήρθε η πρόταση από την Γοδόι Κρουζ για να επιστρέψει στην Αργεντινή, ο Ατρόμητος δεν έφερε καμία αντίρρηση και συναίνεσε στο αίτημα του παίκτη. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν που ο Γοδόι γύρισε την πατρίδα του πήρε τη φανέλα βασικού στη Γοδόι. Βασικός και αναντικατάστατος. Ποιο είναι το παράξενο; Η Φερνάντο Γοδόι είναι πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο.

Πίσω της ομάδες όπως ο Ρίβερ Πλέιτ, η Ιντιεπετιέντε, η Άρσεναλ Σαραντί, η Χιμνάσια Λα Πλάτα κ.α.. Είπατε τίποτα;

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας