Τελευταία ενημέρωση 19:32, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Στράτου για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας στήριξε και πάλι στη σημερινή εκλογή προέδρου ο Ατρόμητος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Στράτος είχε παραιτηθεί, αν και είχε εκλεγεί τον περασμένο Ιούλιο, επειδή ο Ολυμπιακός ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Το ενδιαφέρον στην εκλογή του Στράτου έγκειται στο γεγονός ότι δεν ψηφίστηκε μόνο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ, ενώ οι ΠΑΕ Λεβαδειακός και Ηρακλής απείχαν της διαδικασίας. Αυτό σημαίνει συνεπώς πως ο Στράτος εξελέγη με 12 ψήφους υπέρ, 2 κατά, ενώ δύο ΠΑΕ δεν έδωσαν το «παρόν».

Είναι η πρώτη φορά από το 2010, οπότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που εκλέγεται πρόεδρος στον συνεταιρισμό που δεν προέρχεται ή δεν στηρίζεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Κάτι που αναμφίβολα ερμηνεύεται ως μείωση της έως τώρα αδιαφιλονίκητης επιρροής της συγκεκριμένης ΠΑΕ στην πλειοψηφία των ομάδων της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόπειρα του Ολυμπιακού να κατεβάσει υποψήφιο τον αντιπρόεδρό του Θοδωρή Γιαννίκο δεν τελεσφόρησε, ενώ πριν τη διενέργεια των εκλογών ο Ολυμπιακός και η Λάρισα ζήτησαν ο πρόεδρος της Λίγκας να είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ.

Ετικέτες

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει σε συνέντευξη του στο peristerisports για την αγάπη του στο ποδήλατο και τη χρήση του ως μέσο μεταφοράς.

Δεν ξέρουμε αν πρόλαβε να κολλήσει το μικρόβιο και στον Κοσμίν Ματέι στους λίγους μήνες που ήταν συμπαίκτες, πάντως ο Ρουμάνος πρώην πια άσος του Ατρόμητου που συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία έδειξε να είναι και αυτός λάτρης του ποδηλάτου.

Έτσι σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «ανέβασε τη φωτογραφία που τον δείχνει…ανεβασμένο στο ποδήλατο αλλά και πολύ ενθουσιασμένο!

Ετικέτες

To πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν θα δώσει η ομάδα των Παλαιμάχων της Κηπούπολης.

Θα διεξαχθεί στις 5/9/2016 στο γήπεδο Χαιδαρίου (Χαραλαμπίδης) στης 18:30.

Ετικέτες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ιπποκράτη.

Ετικέτες

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό ματς της νέας χρονιάς για την Κηπούπολη η οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει του χρόνου ότι δεν μπόρεσε φέτος, δηλαδή την άνοδο στην Β’ Αθηνών.

Η ομάδα αντιμετώπισε λοιπόν τον Κεραυνό Πετρούπολης κι επικράτησε με σκορ 4-1.  Ο τεχνικός  Δημήτρης Φιλιππου χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές θέλοντας να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση τους.

Δύο γκολ πέτυχε ο Νώντας Μακρής, ένα ο  Παρασκευοπουλος κι ένα παίκτης υπό δοκιμή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας