Τελευταία ενημέρωση 14:18, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για την ομάδα της Τεχνικής κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου ολοκληρώθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδας που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου.

Σε άκρως εξαιρετική κατάσταση οι αθλητές του Γλαύκου Περιστερίου, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, καθώς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του Πρωταθλήματος είχαν ήδη πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις.

Πιο αναλυτικά:

  • Μαρίνος Βαγγέλης (φωτό) με όριο πρόκρισης στα 50 μ.bifins για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών του Ιουνίου στο Βόλο με το εξαιρετικό 19.41 που αποτελεί και ΝΕΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ!
  • Τσιρώνης Μιχάλης με 3 όρια πρόκρισης στα 50μ. επιφανείας,100 μ. επιφανείας και 200μ.επιφανειας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Δανέλης Χριστόφορος με 2 όρια πρόκρισης στα 50μ.επιφανείας (17.11) και 50μ.άπνοιας(15.87) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Κολιπέτρης Βασίλης με 1 όριο πρόκρισης στα 400μ.επιφανείας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.
  • Αρκούδη Ελευθερία με 1 οριο πρόκρισης στα 400μ.υποβρύχιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στη Γαλλία.

Πάρα πολύ καλές επιδόσεις έγιναν και από τις Αλεξάνδρα Νησιώτη και Βασιλεία Αγαπητού και Νικολέτα Παπαδοπούλου, οι οποίες σημείωσαν χρόνους πολύ κοντά στα όρια για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Βόλο.

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΚΟΥΔΗ

 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΙΠΕΤΡΗΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

 

Ετικέτες

 Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπυ μεταξύ ΠΟΑΛ και Ταξιάρχη που έγινε τη Κυριακή το βράδυ στον Ήφαιστο. Αποτέλεσμα που άφησε και τις δύο ομάδες ευχαριστημένες αφού από τη μια ο Ταξιάρχης διεύρυνε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση (+7) ενώ από την άλλη η ΠΟΑΛ παρέμεινε σε τροχιά μπαράζ.

Με ενδεκάδα ανάγκης ο Ταξιάρχης αφού είχε 6 βασικόταττες απουσίες (Μηλιώνης, Θέος,Γεωργόπουλος Γιαν, Γεωργόπουλος Λαμ, Γεωργόπουλος Αντ,Λαγκαδινός) και ο προπονητής ανακάτεψε τη τράπουλα.Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα στο 20' η ομάδα να είναι πίσω στο σκορ με 2-0, με ηρεμία από τον πάγκο και σωστή διαχείριση υλικού όχι μόνο ήρθε η ισοφάριση αλλά λίγο ήθελε να γυρίζει και το ματς τούμπα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πείσμα και την αγωνιστικότητα που έδειξαν καθώς και στο κόουτς Δουλή που χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές παρά τη δυσκολία του ματς δείχνοντας πως τους υπολογίζει όλους. Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Πλέστης Π.Δ. (35') και Αθανασίου (40').

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ(ΔΟΥΛΗΣ):ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ(65' ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ),ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ(45' ΔΕΜΟΝΑΚΟΣ),ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ(60' ΦΙΝΟΣ),ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΣΒΑΡΝΟΣ(45' ΠΡΙΤΣΗΣ),ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Δ(70' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ),ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ(70' ΠΛΕΣΤΗΣ Π.Α.),ΚΕΜΠΡΟΣΑ(45' ΚΑΖΙΜ),ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(80' ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΣ).

Ετικέτες

Για μια ακόμη φορά ο Σεμπάστιαν Κρουσέλ κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας Κ19 της οποίας άλλωστε είναι βασικό στέλεχος.

Ετικέτες

Στην Εθνική Αρμενίας Κ19 κλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Κ17 Νίκος Μελικιάν.

Ετικέτες

Λύγισε από τον ΠΟΨ

Την ήττα μέσα στο Περιστέρι από τον ΠΟ Ψυχικού με σκορ 1-0 γνώρισε ο Γαλαξίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΟΨ πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 23’.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας