Τελευταία ενημέρωση 20:55, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τελικά η ΠΟΑΛ δεν χρειάστηκε καθόλου να ιδρώσει καθώς το παιχνίδι με τον Κόσμο δεν πραγματοποιήθηκε επειδή ο αντίπαλος της δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ενδεκάδα και παρατάχθηκε μόλις με οκτώ παίκτης. Έτσι ο αγώνας κατακυρώνεται στην ΠΟΑΛ με σκορ 3-0 και πλέον όλη η προσοχή της στρέφεται στο ματς της Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου στο γήπεδο του Ήφαιστου (21.15) που θα κρίνει την είσοδο στα μπαράζ. Την ΠΟΑΛ ευνοεί και η ισοπαλία.

Ο προπονητής της  Πάνος Παπαχρήστου υπολογίζει μετά από καιρό τους Γιάννη Νούκα και Θοδωρή Τρανό οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παπαχρήστου σχεδίαζε πάντως στο ματς με τον Κόσμο να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα μερικά νέα παιδιά όπως οι Άρης Πανταζής, Βαγγέλης Γόντικας, Ρονάλντο, Κέβιν μαζί με τους παλιούς Γελαδά, Κότσαλο, Κόκκαλη, Αντωνόπουλο, Τσιλιβαράκο, Πουλόπουλο και να δημιουργήσει ένα όμορφο κράμα νέων κι έμπειρων παικτών.

Ετικέτες

Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις  του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει o Aτρόμητος  το Α’ Στάδιο της προετοιμασίας του για την περίοδο 2016- 17.

Ετικέτες

Η Κ12 με Κούρο (1-1)

 Ο Ατρόμητος Κ12 αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 1-1 με τον Κούρο. Το γκολ πέτυχε ο Τζαγκαράκης.

Έπαιξαν για την ομάδα του Σωτήρη Ρίζου οι: Μητσόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Κουρσάρης, Λαμπρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσης, Γιαννουλάτος, Τσαντήλας, Τζαγκαράκης, Ντονικιάν, Κουφόπουλος.

Ετικέτες

Ξεκινάει ο 2ος γύρος της Α' φάσης της Α2 ανδρών για την Υδατοσφαίριση και βρίσκει την ομάδα της καρδιάς μας να παίζει στο κολυμβητήριο του Αλίμου με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ετικέτες

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η ΓΣΠάρα που κέρδισε σήμερα και τη Δόξα Λευκάδας με σκορ 59-54 και για πρώτη φορά έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας