Τελευταία ενημέρωση 12:55, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συνεστίαση στους παίκτες και στο επιτελείο της ομάδας Κ17 παρέθεσε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός για να τους συγχαρεί για τη φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα και την είσοδο τους μέσα στις τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Η συνεστίαση εξελίχθηκε όμως σε ένα απίθανό γλέντι καθώς μόλις ολοκληρώθηκε η γαστρονομική απόλαυση που απλόχερα πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες της παραδοσιακής ταβέρνας «Λεβέντης» στην Πετρούπολη ξεκίνησε η μουσική απόλαυση από τον τραγουδιστή Θωμά Τσιβγέλη και τους δύο μουσικούς του καταστήματος τον Γιώργο στο μπουζούκι και τον Σπύρο στην κιθάρα.

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συγχαρητήρια τονίζοντας τα εξής: «Πρέπει να είστε υπερήφανοι που σε αυτό το ξεκίνημα της καριέρας σας είστε στον Ατρόμητο μια ομάδα που πρεσβεύει αξίες και όπως διαπιστώνετε είναι μια οικογένεια. Στο φάιναλ φορ παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα τον ΠΑΟΚ κι εμείς στον Ατρόμητο έχουμε μάθει να σεβόμαστε την ποιότητα του αντιπάλου μας, εσείς ιδιαίτερα που είστε στην αρχή πρέπει να το κάνετε πράξη πάντα. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, φανήκαμε αντάξιοι της φανέλας που φοράτε αλλά δεν πρέπει να μείνετε εδώ. Η εμπειρία που πήρατε θα είναι χρήσιμη για το μέλλον».

Ο Τόλης Αποστόλου, τεχνικός διευθυντής των υποδομών, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την στήριξη που παρέχει σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές:« Ο πρόεδρος κάθε Κυριακή έδειχνε ενδιαφέρον για την πορεία σας και αρκετές φορές ήρθε στο γήπεδο για να σας δει από κοντά. Τον ευχαριστούμε. Στον Ατρόμητο δεν μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρει πρωτίστως να γίνετε καλοί άνθρωποι και βέβαια καλοί αθλητές».

Την σκυτάλη, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σπανού, πήρε το κέφι, ο χορός και το τραγούδι. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές «έγιναν ένα»  με τους προπονητές τους, χόρεψαν, χάρηκαν , διασκέδασαν. Ήταν τόση η χαρά που βγήκαν έξω από την ταβέρνα, χορεύοντας συρτό, πέρασαν στο απέναντι πάρκο, αγκαλιάστηκαν και φώναξαν όλοι μαζί «Ατρόμητος».

Οι παραγγελιές άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη, μα και τα ζεμπέκικα. Και ποιος δεν χόρεψε… Ο αρχοντικός Θανάσης Κασπίρης, ο τσαχπινιάρης Στέλιος Λαδόπουλος, ο Βασίλης Βλάχος με παραγγελιά ένα τραγούδι του Τερλέγκα, η μοναδική γυναίκα της μεγάλης παρέας Δήμητρα Πλαστήρα (υπεύθυνη του εστιατορίου στο Μαζαράκη), ο ζογκλερ της πίστας  Σίμος Συμεωνίδης, ο «βαρύς και ασήκωτος» Βασίλης Κεχαγιάς που διέπρεψε μάλιστα και στο τραγούδι με τον « Ανεπανάληπτο»  το «Πριν Χαθεί το Όνειρο μας» αλλά καλύτερος είναι στη δουλειά του....

 

Ο διοργανωτής της βραδιάς  Τόλη Αποστόλου τα έκανε όλα: χόρεψε τη ζεμπεκιά του, παρότρυνε τα παιδιά να αφήσουν τις καρέκλες και να μπουν στην πίστα και το μικρόφωνο πήρε για να πει το αγαπημένο του «Αγριολούλουδο» και το «Αλίμονο». Αλίμονο αυτό τι το ήθελε; Τόσα ταλέντα που βρίσκει δεν του φθάνουν;   Άμα τον άκουγε ο Θεοφάνους θα έσκιζε τα ρούχα του. Καλά είπε  κι εδώ ο Κασπίρης ότι δεν «φτουράνε» και οι δύο τους (Αποστόλου – Κεχαγιάς» σε μια άλλη ψυχή αλλά τέλος πάντων…..

Όσον για τον προπονητή της Κ17 τον Βασίλη Καλτσή ήταν μόνο για να δίνει παραγγελιές. «Δραπετσώνα»!.  Εντάξει σηκώθηκε και σε ένα χασάπικο μαζί με τους παίκτες του, έτσι για να τιμήσει την παράδοση. Ο συνεργάτης του ο Αποστόλος Λαύκας αντιθέτως αποδείχθηηκε  «ζεμπεκοκαμωμένος», ενώ μακριά από την πίστα λες και είχε…μικρόβια έμεινε ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Μαρινάκος.

Από τους ποδοσφαιριστές έκλεψε την παράσταση ο Βιταλιώτης, μοναδικός στο χορό, τόσο καλός που η ατάκα του Θανάση Κασπίρη «αν δεν γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα γίνεις επαγγελματίας χορευτής» ταιριάζει γάντι. Όλα τα παιδιά ανέβηκαν στην πίστα αλλά και στα τραπέζια. Και έκλεισαν την υπέροχη βραδιά με τον Ύμνο του Ατρόμητου!

Ένα Πραγματικό γλέντι που θα μείνει αξέχαστο!

Ετικέτες

Ταξιάρχης VS ΠΑΟΠ

Με φόντο την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ταξιάρχης και ΠΑΟΠ την Κυριακή στις 20:30 στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Είναι η δεύτερη φορά που κοντράρονται οι δύο ομάδες φέτος με την κάθε μια να έχει απο μία νίκη.

Ετικέτες

 Tην ικανοποίησή του για την κατάληξη (είσοδος στα μπαράζ του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος) που είχε η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή Πάνου Παπαχρήστου εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΟΑΛ Θοδωρής Δανίκας.

 «Είναι αλήθεια ότι πριν από τέσσερις μήνες όταν αποχώρησε ο προπονητής Θ. Τζέμης και κάποιοι ποδοσφαιριστές, η ομάδα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Χάρις όμως στην προσπάθεια του Πάνου Παπαχρήστου και ορισμένων ποδοσφαιριστών που πίστευαν πραγματικά στην ομάδα όχι μόνο δεν διαλυθήκαμε, όχι μόνο δεν χάσαμε την πίστη μας αλλά φθάσαμε και μέχρι εδώ» είπε ο Θοδωρής Δανίκας και συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, αλλά μέσα από την καρδιά μου θέλω να συγχαρώ δύο παίκτες που μας βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές τον Σ. Δημητρακόπουλο και τον Α. Μελισουργό. Είμαι ευχαριστημένος που φθάσαμε μέχρι εδώ. Αν οι παίκτες θέλουν κάτι παραπάνω είναι στο χέρι τους να το πετύχουν. Είναι όλοι αγωνιστές και αξίζουν τα καλύτερα».

Ετικέτες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ (Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής), στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα» Χωράφας στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Μια πολύ σπουδαία επιτυχία πέτυχε φέτος η ομάδα Νέων της Χρυσούπολης αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες να στηθεί και να δημιουργηθεί ένα τμήμα σε μια ερασιτεχνική ομάδα που προσπαθεί χάρις στο μεράκι ελάχιστων ανθρώπων να αντιπροσωπεύσει επάξια την όμορφη αυτή περιοχή του Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας