Τελευταία ενημέρωση 13:59, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την αποχαιρετιστήρια γιορτή για την περίοδο 2015-17 θα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή ο Ήφαιστος στο γήπεδο του. 

Με πρόσκληση τους, οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν από τους γονείς να παραβρεθούν σε αυτή την γιορτή, παίρνοντας μαζί τους τα παιδιά τους.

Η γιορτή σύμφωνα με τους διοργανωτές εκτός από φαγητό, ποτό, μουσική θα έχει και μια Super έκπληξη!

Ετικέτες

Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, θεωρώντας χρέος του να αποδώσει φόρο τιμής τόσο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εθνική τους προσφορά ως Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης όσο  και στις Αγωνίστριες και στους Αγωνιστές  της πόλης του Περιστερίου την περίοδο  της Κατοχής και της Αντίστασης  ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ στην εκδήλωση που  διοργανώνει με θέμα  «Ιστορικές Μνήμες».

Η εκδήλωση που τελεί  υπό την Αιγίδα του Δήμου Περιστερίου θα λάβει χώρα στο ΚΥΒΕ, Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1, το Σαββάτο 18/6/2016, ώρα 18:30 μμ, με ομιλητές τους: Αντώνη Πατατανέ, πρόεδρο του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Βασιλική Αυγουστίνου, δικηγόρο και γενική γραμματέα του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο, πολιτικό επιστήμονα  του Πανεπιστημίου Μονάχου και  δημοσιογράφο, Σαράντο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

 

Γιατί, τότε οι νεκροί πεθαίνουνε

Ετικέτες

Παρελθόν από τον ΑΟ Περιστερίου αποτελεί ο Μανώλης Ψαράκης. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια του β' γύρου δίνοντας λύσεις στον χώρο της επίθεσης ζήτησε από τη διοίκηση να μείνει ελεύθερος γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των Χανίων  και φυσικά το αίτημα του έγινε αποδεκτό.

Ο ΑΟ Περιστερίου τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο του βήμα.

 

 

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της Γ΄φάσης των Μίνι Παίδων (1-3/7 ). Η τελική φάση θα διεξαχθεί 15-17/07 και ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της έχουν εκφράσει η Βουλιαγμένη, η Πάτρα και η Χίος, κάτι όμως που θα αποφασισθεί μετά το πέρας της ημιτελικής φάσης. Ο «ΓουΣουπου» είναι στον Α' Όμιλο Αττικής μαζί με Π. ΦΑΛΗΡΟ- ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ- ΝΟ ΧΙΟΥ- ΙΩΝΙΚΟ.

Οι υπόλοιποι όμιλοι είναι οι εξής:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΛΙΤΣ ΠΛΑΤΣ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΘΝΙΚΟΣ

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΟΚ

ΑΠΟΛΛΟ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΚΟΖΑΝΗ

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετικέτες

Tην ήττα στα πέναλτι γνώρισε ο Ατρόμητος Περιστερίου στον τελικό του τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου.

 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ατρόμητος:

  "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-4.ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1-1.

     Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ,ΣΤΑΦΥΛΑ,ΚΟΝΤΖΙΑ,ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΗΝ  ΑΜΥΝΑ.ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΦΑΙΤΑΚΗΣ,ΔΕΞΙΑ Ο ΣΙΡΙΝΙΔΗΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΓΚΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΔΕΛΗΣ.Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 4' Ο ΣΙΡΙΝΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΜΟ,Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 25' ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ,Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ,ΑΠΟ ΤΟ 25' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΘΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ 34' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΡΝΕΡ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1.ΕΤΣΙ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.

      ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ,Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΕΤΣΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ,ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 75,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΦΑΙΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ 1-1.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1-2.Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-4 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ.

      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ 120'.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΖΑΔΙΝΟΣ: ΞΗΝΤΑΡΑΣ,ΔΟΥΚΑΚΗΣ,ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ,ΚΟΝΤΖΙΑΣ,ΣΤΑΦΥΛΑΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗΣ,ΠΕΤΡΑΚΗΣ,ΦΑΙΤΑΚΗΣ,ΣΙΡΙΝΙΔΗΣ,ΓΚΩΝΗ,ΔΕΛΗΣ,ΛΑΙΟΣ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΙΩΑΝΝΟΥ,ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ,ΧΑΡΤΙΟΣ"

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας