Τελευταία ενημέρωση 16:34, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Γέμισε ο κόσμος από υποκριτές!. Πράγματι ο τελικός της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ απόψε στο Βόλο ίσως να μην έπρεπε να ξεκινήσει με τα όσα αίσχη έγιναν πριν από την έναρξη και τον ανελέητο ξυλοδαρμό μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου έκανε το χρέος του απέναντι στο Χαλάνδρι κερδίζοντας εύκολα με σκορ 3-0 και τώρα θα πρέπει να παίξει διπλό μπαράζ πρώτα με το Καματερό και αν κερδίσει με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για να μείνει στην Α' Κατηγορία.

Στο 11′ ο Οξίσογλου είχε δοκάρι, και στο 30' ο Κρεμμύδας έκανε το 1-0. Στο 39′ σουτ του Γουβαλάρη χτύπησε στο δοκάρι και στο 48' ο Οξίσογλου διπλασίασε τα τέρματα. Στο 59′ ο Χέλμης είχε δοκάρι και στο Οκσίσογλου στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Τσαλκιτζόπουλος (86′ Ακριτίδης), Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οξίσογλου, Πλέστης (72′ Λιαγκόζης Γ.), Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς (50′ Ιατρούδης)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Τσαβαρής, Μαράνος, Φωτάκης (52′ Λουκάς), Λειβαρτζινός (62′ Κατσιούλης), Καρακάσης, Φελέκης, Μέρτης, Βάιτσε, Κανέλλος (68′ Βέρρας), Τζώρτζης, Καγιώργης.

Ετικέτες

«Σφαγή» για μια θέση στην κατηγορία γίνεται ανάμεσα σε περιστεριώτικες ομάδες στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ μετά τα σημερινά αποτελέσματα κι ενώ απομένει μια ακομη αγωνιστική για τη λήξη.

Ετικέτες

Την ήττα από την Χρυσούπολη με σκορ 3-0 γνώρισε η Ανθούπολη η οποία έχει ωστόσο τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κοσικίδη και ιδίως από τον δεύτερο επόπτη Σταυρόγλου που βρέθηκε σε άσχημη μέρα και υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

ΤΟΥ ΣΤ.ΝΟΝΑ

Στο 18' ο Κότσαλος σκόραρε με το στήθος απο κοντά ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Γεωργίου. Στο 65' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στρείδης. Το αριθμητικό πλεονέκτημα το εκμεταλεύτηκε άριστα η Χρυσούπολη που έκανε το 2-0 στο 75΄ με τον Βλάμη και ένα λεπτό αργότερα ο Κότσαλος με βολίδα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δοκάρι σε εκτέλεση φαουλ είχε στο 79' ο τερματοφύλακας της Ανθούπολης Καππόπουλος. Διαιτήτευσε ο Κοσικίδης με επόπτες του Καρατζίκα, Σταυρόγλου.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Ντελής,. Βλαχόπουλος, (84’ Λεβεντός), Κότσιας, Σαμπαζιώτης, Καμαρέτσος, Αλτσαντζής, Γεωργίου, (64’ Αποστολόπουλος), Μανωλιός, Κότσαλος, Βλάμης (81’ Κατσαρός), Μπάιρας.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Καππόπουλος, Κωστόπουλος (78’ Παππάς), Κυριανάκης, Κ. Τζεβελέκος, Θεμ.  Τζεβελέκος, (55’ Τσάγκης), Κακκιώρης, Βάρντι, Στανόγεβιτς, (44’ Δρόσος), Κοσκινάς, Μιχαλακέλης, Ν. Στρείδης.

Ετικέτες

 Μπορεί να έχει φύγει εδώ και ενάμισι χρόνο από το Περιστέρι όμως ο Στέφανο Ναπολεόνι εξακολουθεί να συγκινεί και να αγαπιέται από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας