Τελευταία ενημέρωση 07:59, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα Πράσινα Πουλιά μπορεί να γνώρισαν την ήττα από το Μαρούσι (0-1) στο τελευταίο ματς της χρονιάς στο γήπεδο της Χωράφας όμως όλα τα φώτα έπεσαν πάνω  στον Δημήτρη Υφαντή.

Ετικέτες

Μέρα αποθέωσης και πανηγυρισμών η σημερινή για την Κ17!. Τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Ατρόμητου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα κατακτώντας και τυπικά τη 2η θέση στον Νότιο Όμιλο στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Ηφαίστου (2-2).

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, φίλαθλοι και γονείς που βρέθηκαν στις κερκίδες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για να αποθεώσουν αυτά τα παιδιά, αυτή την ομάδα για την πολύ μεγάλη της επιτυχίας και να της ευχηθούν πλέον καλή επιτυχία στα play off, όπου θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα 17.

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα γι’ αυτό άλλωστε έγιναν αλλαγές στην ενδεκάδα και δόθηκε χρόνος συμμετοχής από τον προπονητή Βασίλη Καλτσή σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 αλλά ο Ατρόμητος φανερά καλύτερος βρήκε τρόπο να μειώσει με τον Μοιρασγεντή και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές, έκλεισε τον Αστέρα και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης πάλι με σκόρερ τον Μοιρασγεντή (2-2). Στην συνέχεια έχασε κι άλλες ευκαιρίες για το 3-2 που δεν ήρθε αλλά και που δεν χάλασε το κέφι και τη χαρά όλων για την μεγάλη πρόκριση στα play off.

Ένα κουβάρι οι παίκτες, με το τεχνικό επιτελείο (Καλτσής και βοηθός Λαύκας), τον τεχνικό διευθυντή Τόλη Αποστόλου,  τον αρχιπροπονητή Υποδομών Γιώργο Κορακάκη, τον γενικό αρχηγό Στέλιο Λαδόπουλο, τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Μαρινάκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Μπαμπανιώτη και τον έφορο υλικού Βασίλη Βλάχο γιόρτασαν μέσα στα αποδυτήρια δίνοντας τον όρκο ότι θα μοχθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!.

Η σύνθεση: Λιβησιανός, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Βιταλιώτης, Κιτσόπουλος, Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Κούκρας, Δόσης, Κακοσίμος. Επαιξαν και οι Νάζος, Χατζοβασιλάκης, Ασλάνι, Ψαράκης και ο Τριμμάτης.

Ετικέτες

Μόνο μπράβο σε αυτή την ομάδα!. Η Χρυσούπολη ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παραμονή της στη Β' κατηγορία κερδίζοντας τον Άρη Χολαργού με σκορ 1-0.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου στο ντέρμπι γιορτής της πόλης μας με αντίπαλο τον Ήφαιστο επικράτησε με σκορ 1-0 σήμερα το πρωί.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου στο «ντέρμπι γιορτής» της πόλης μας με αντίπαλο τον Ήφαιστο επικράτησε με σκορ 1-0 σήμερα το πρωί.

Το ματς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό συνετέλεσε να μην υπάρχουν σκοπιμότητες από τις δύο πλευρές. Μάλιστα τόσο ο Κώστας Αρζένης όσο και ο Θοδωρής Τρανός έδωσαν ευκαιρία σε νέα παιδιά που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟΥ ΑΝΤ. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με σουτ ο Ψαράκης στο 50’. Καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες που αποχώρησαν αγκαλιασμένες αμφότερες ικανοποιημένες από την φετινή τους πορεία.

Ξεχώρισαν οι Καζιάνης, Ανιτσάκης, Ψαράκης, Χέλμης από τον Όμιλο  και από τον Ήφαιστο οι Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαϊωάννου.

Άριστη η διαιτησία του Όντου και των βοηθών του Γούναρη, Αργυριάδης. Στο γήπεδο βρέθηκε η παλιά δόξα της Δόξας Δράμας Τάσος Στράντζαλης μαζί με τον περιστεριώτη παράγοντα Δημήτρη Μπεζαντέ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Καζιάνης, Ανιτσάκης (80’ Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης Χ. (70’ Μπούζας), Κρούτι, Ψαράκης, Χέλμης, Λιαγκόζης (60’ Ντα Κόστα).

 ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Μπερτσιάς, Ζαφειράτος, Σφίκτης, Μουρκάκης (58’ Σκορδιαλός), Κάντι, Ζήκος, Μπότης (70’ Μούρτζης), Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαϊωάννου, Τζώκος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας