Τελευταία ενημέρωση 02:20, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O Aτρόμητος Κ14 πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του απέναντι στην ΑΕΚ Κ14 σε παιχνίδι με την ΑΕΚ που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι».

 Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει (τελικό σκορ 1-1) όμως παρά την κούραση από το ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που είχε προηγηθεί σε λιγότερες από 24 ώρες, άξιζε τη νίκη καθώς είχε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και στην επανάληψη, η ΑΕΚ βρήκε πρώτη δίχτυα. Ο Ατρόμητος κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Ρονάλντο στο τελικό 1-1.

Ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σάλτας, Γιαννακίδης ,Τουμαζάτος ,Ρίζος ,Καρδάμης ,Πιέτρης ,Σέλληνας ,Βόλης ,Μακρυγιανάκης, Σαμούρης, Ρονάλντο ,Ρουσόπουλος, Κουτσούκος, Φίλης, Ζαχαρίου.

Ετικέτες

Tρίτη φιλική νίκη σε διάστημα μιας εβδομάδας πέτυχε χθες ο Ατρόμητος Κ20. Μετά την Κύπρο Κορυδαλλού και τον Ατρόμητο Κερατσινίου επικράτησε και του Ήφαιστου με σκορ 3-0 παρά τις πολλές αλλαγές που είχε στην σύνθεση του. Το ματς έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης (συνεργάτης του ο Κώστας Παρθενίου) που δοκίμασε κάτω από τα δοκάρια τον Λιβησιανό από την ομάδα της Κ17, δεν είχε στη διάθεση του αρκετούς παίκτες οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή της επαγγελματικής ομάδας στη Σπάρτη.

 Συνολικά μοίρασε το χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών που χρησιμοποίησε και ήταν οι εξής: Λιβησιανός, Τζιτζικαλάκης, Στρούγγης, Μωραϊτης, Χαραλάμπους, Παυλής, Παναγιωτόπουλος, Δαλκαφούκης, Ρομάριο, Κουτρούλης, Τζίνοβιτς ενώ έπαιξαν ακόμη οι Γιαταγανάκης, Φαρία και τέσσερις υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.

Ετικέτες

Το όνειρο της ανόδου στη Γ’ Εθνική ξεκινάει σήμερα για τον Άγιο Ιερόθεο από τον Κορυδαλλό. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού (5 μ.μ.) με στόχο να κάνει ένα ποδαρικό μες το δεξί που θα την φέρει από την 1η κιόλας αγωνιστική σε θέση οδηγού.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και προσμονής για την σημερινή αναμέτρηση καθώς όλοι οι παίκτες προετοιμάστηκαν με μεγάλο ζήλο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας που το κατέκτησαν με τεράστια ευκολία.

Ο τεχνικός Ισίδωρος Σταυριανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην ενός, και θα παρατάξει μι ενδεκάδα που θα έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό την κατάκτηση της νίκης.

Την αποστολή στο ΔΑΚ Κορυδαλλού θα συνοδέψει σύσσωμη η διοίκηση αλλά  και οι ευχές όλων των περιστεριωτών φιλάθλων για καλή επιτυχία σε αυτά τα μπαράζ και άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το peristerisports εύχεται στον ιστορικό «Άγιο» να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη μας και η νέα χρονιά να τον βρει στη τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

ΥΣΤ: Η βοήθεια και η συμπαράσταση του «Άγιου» χρειάζεται!. Γι’ αυτό και πριν αναχωρήσει η αποστολή μπροστά από το γήπεδο της Χωράφας καλό είναι να κάνει μια μικρή στάση για να ζητήσει την ευλογία του!

Ετικέτες

« Ο ΓΣΠ να κερδίζει.....». Δύο – Δύο έρχονται οι επιτυχίες για τον δημοφιλή σύλλογο της πόλης μας! Μετά την νίκη του ανδρικού μπάσκετ στην Βέροια με 30 πόντους διαφορά , ήρθε ακόμα μία επιτυχία! Οι μίνι παίδες της Υδατοσφαίρισης κατάφεραν να νικήσουν την Ηλιούπολη και μάλιστα με σκορ 15-2.

Πολύ καλό και ομαδικό παιχνίδι από όλα τα παιδιά του Γ.Σ.Π. τα οποία χάρηκαν την νίκη τους και φώναξαν «Περιστέρι» αμέσως μετά την λήξη του αγώνα . Φανερά ικανοποιημένοι  τόσο  ο προπονητής τους Μπάμπης Κλεωνάκος και ο έφορος του τμήματος Βασίλης Λόης όσο και ο πρώτος προπονητής τους Γ.Σ.Π.  Αρσένης Μαρούλης , ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο της εριστεριώτικης ομάδας σαν βοηθός προπονητή!

Μπράβο στα παιδιά του Γ.Σ.Π. και τους ευχόμαστε να φέρουν μία ακόμα νίκη αύριο το απόγευμα στις 18:00 , στον αγώνα τους με τον Νηρέα Γέρακα!

Ετικέτες

 Περισσότερους από χίλιους φιλάθλους συγκέντρωσε το σημερινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ατρόμητος στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Λακωνίας τίμησε την ομάδα της πόλης μας για την πορεία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο ( τo αγαλματίδιο του Λεωνίδα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης) ενώ ο ΑΟ Σπάρτης τίμησε τον προπονητή  Τραϊανό Δέλλα (την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας κ. Γιάννης Γουζιώτης) για την προσφορά του.

Άψογη η φιλοξενία από την διοίκηση της τοπικής ομάδας που επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μετά από 23 χρόνια.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας