Τελευταία ενημέρωση 18:45, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο του Ατρόμητο, εξέδωσε η Προοδευτική.

 

Η ανακοίνωση:

 "Η διοίκηση της Προοδευτικής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αγ. Ιερόθεου για την φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα του Περιστερίου και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Νίκαια.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περισσότερους από 250 Προοδευτικάνους που  βρέθηκαν στο Περιστέρι, αλλά και την  εξαιρετική τους συμπεριφορά, όπως επίσης στους Προοδευτικάνους που  κατέκλυσαν τους δρόμους έξω από το γήπεδο Νικαίας κατά την  επιστροφή της αποστολής και την φοβερή υποδοχή που ζήσαμε το ίδιο βράδυ".

Ετικέτες

Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και οργανωτική επιτυχία  ολοκληρώθηκε σήμερα το διήμερο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ατρόμητος που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών (γήπεδο [Νταμάρι»).

Περίπου 100 παιδιά (γεννηθέντες το 2000 και το 2003) από ομάδες της Αττικής αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας έλαβαν μέρος στην αξιολόγηση που διεύθυνε ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου και συμμετείχαν επίσης: Οι προπονητές Γιώργος Κορακάκης (Ατρόμητος Κ20), Βασίλης Καλτσής (Ατρόμητος Κ17), Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Ατρόμητος Κ15) μαζί με τους συνεργάτες τους.

Ακόμη ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΠΣ Ατρόμητος Σάκης Σάσσαλος με σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας: Δημήτρης Χιώτης,  Σωτήρης Ρίζος, Τάκης Γιαταγανάκης, Δημήτρης Μαυρίκος, Γιάννης Σκαρπέλης.

 

 

Ετικέτες

Φιλική νίκη στο Χαϊδάρι κόντρα στην τοπική ομάδα πέτυχε την περασμένη Πέμπτη ο ΑΟ Περιστερίου με σκορ 3-2 που συνεχίζει τις προπονήσεις και τα φιλικά προκειμένου οι παίκτες του να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπούζας (με εξαιρετικό σουτ στο απέναντι «Γ»), Λιαγκόζης και Ντα Κόστα.

Την Τρίτη η ομάδα θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο το Κερατσίνι.

Ετικέτες

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του είναι η σημερινή για τον Δημήτρη Πλέστη.

Ο επί σειρά ετών ιστορικός παράγοντας του ΑΟ Περιστερίου θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του κόρη Ζαχαρούλα.

Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα λοιπόν θα έχει κοντά του όλη την οικογένεια του Ομίλου, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και επιτελείο για να ευχηθούν βίο ανθόσπαρτο στο νεόνυμφο ζευγάρι!.

Το peristerisports εύχεται να ζήσουν και κάθε ευτυχία!.

Ετικέτες

Μικρές και όμορφες στιγμές που αναδύουν «υγεία» και δείχνουν γιατί το τμήμα Water Polo είναι μια ενωμένη «οικογένεια».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας